Jump to content
Sign in to follow this  
Micul`wji

Xbox 360 hard

Recommended Posts

Bună tuturor de  curând am achiziționat un xbox 360 și am întâmpinat câteva probleme cu conectarea sa la un TV / monitor deoarece nu am avut cablurile necesare ( nu am putut afla de ce capacitate  este ) persoane de la care  am cumpărat-o nu știe de ce capacitate este. ( nu se pricepe in domeniu ) Eu revin cu următoarea întrebare ii pot atașat eu un hard disk normal sau extern de ( 200/500)GB sau și mai mare  sau trebuie neapărat un hard disk pt xbox (cel puțin asa am citit pe net ). As mai vrea sa știu dacă nu este valabila prima varianta pot adăuga 1-2 stick-uri de 16/32 GB sau chiar mai mare  și sa pot instala jocuri pe ele? Și sa ma joc ? Consola nu este modata. Sau îmi poate spune cineva de de capacitate este deoarece am primit la ea 4 jocuri ( gta v , forța motorsport 4 , drive San Francisco, max Payne 3) Deja instalate pe consola și presupun ca acestea ocupa ceva memorie  deoarece am înțeles ca sunt și console de 4gb . ( eu nu am habar de nimic deoarece sunt nou în acest domeniu )

Edited by Micul`wji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, îi poți atașa și un hard disk normal, și/sau unul extern, acuma depinde de bugetul de care dispui și ce preferințe ai.. Cât despre consolă, nu îți pot spune ce capacitate de stocare are, dar cel puțin te pot asigura că nu are doar 4GB, dat fiind că ai 4 jocuri preinstalate pe consolă.

Tutoriale despre atașarea / schimbarea hard disk-ului unui xbox 360 poți găsi pe net.. dacă dorești să-l schimbi, sau să-i atașezi unul. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×