bEnZ 3 Report post Posted February 21, 2017 Salut, am pus o poza la un subforum si imi apare asa Poza aceea vreau sa apara acolo unde este sageata verde, sub " Zoan Photoshop " nu vreau sa apara jos Quote Share this post Link to post Share on other sites
+d@niel 131 Report post Posted February 21, 2017 Foloseste Search pe viitor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bEnZ 3 Report post Posted February 21, 2017 13 minutes ago, d@niel said: Foloseste Search pe viitor. Nu gasesc acele linii date de ei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BebeGFX 142 Report post Posted February 21, 2017 Deja autor pe tema : IPBSkin modificat de bEnZ! , din cate am vazut ai modificat un border Este imposibil sa nu gasesti acele linii + ca ai mai multe solutii postate in acel topic, ca ai modificat tu sau sters ceva prin tema asta este partea a 2-a deoarece vad ca acele subforumuri nu sunt aranjate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bEnZ 3 Report post Posted February 21, 2017 (edited) 15 minutes ago, BebeGFX said: Deja autor pe tema : IPBSkin modificat de bEnZ! , din cate am vazut ai modificat un border Este imposibil sa nu gasesti acele linii + ca ai mai multe solutii postate in acel topic, ca ai modificat tu sau sters ceva prin tema asta este partea a 2-a deoarece vad ca acele subforumuri nu sunt aranjate. Am rezolvat, am bagat iar boardindex si merge, ma poti ajuta te rog din suflet sa fac sa se invarta si la mine acele forumuri? La mine se invart dar se invarte tot div.ul acela, eu vreau doar iconita Edited February 21, 2017 by bEnZ Quote Share this post Link to post Share on other sites