Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Recuperare date cu EaseUS Data Recovery Wizard Pro - castiga o licenta

Recommended Posts

Nu de putine ori dorim recuperarea anumitor fisiere (de la poze, documente Word, Excel, Powerpoint si pana la muzica, filme sau arhive) sterse intentionat, din greseala sau in urma infectiei cu virusi, iar acest lucru nu mai este de cativa ani un lux. Acum, recuperarea datelor de pe un spatiu de stocare (eu o sa fac referire in acest articol la Hard Disk) poate fi facuta de acasa, iar in cele mai multe cazuri rezultatul acestei operatii este determinata de aptitudinile software-ului utilizat.

Unul dintre cele mai eficiente programe cu care va puteti recupera datele sterse sau pierdute este EaseUS Data Recovery Wizard, a carui versiune PRO am fost invitat sa o testez.

Procedura de instalare a programului este standard (se ruleaza executabilul, acceptam termenii si conditiile, alegem calea unde dorim sa instalam programul si asteptam finalizarea procesului), drept pentru care consider ca nu este cazul sa intru in detalii suplimentare. Odata ce l-am instalat si rulat, va trebui sa alegem tipul/tipurile de fisiere pe care dorim sa le recuperam:

rs7fxLt.png

Asa cum se poate observa din imagine, EaseUS Data Recovery Wizard poate recupera imagini (.jpg, .png, .bmp si alte extensii), fisiere audio (.mp3, .wma, si alte extensii), documente (Word, Excel, PDF, etc.), fisiere video, email-uri si diverse alte fisiere.
Pentru a optimiza procesul de analiza si recuperare va recomand sa selectati doar tipul de fisier pe care doriti sa-l recuperati!

Pasul urmator este selectarea locatiei (Drive-ului) de unde ati pierdut datele, urmand a apasa butonul Scan:

YaDVCc6.png

Se va realiza o scanare rapida a drive-ului ales, dupa care veti putea previzualiza toate fisierele recuperabile, unul cate unul. Daca nu au fost gasite fisiere, sau rezultatele nu sunt multumitoare atunci efectuati si o scanare exhaustiva (Deep Scan).

mVGsTgo.png

Acest tip de scanare este mult mai lenta si poate dura in functie de cantitatea de fisiere ce au circulat prin pistele si sectoarele hard disk-ului, chiar si cateva ore:

vMsUYtW.png

Odata ce procesul de scanare s-a finalizati, veti putea previzualiza toate fisierele recuperabile, unul cate unul. Selectati-le pe cele dorite a fi recuperate dupa care dati click pe butonul "Recover". Foarte important este sa nu salvati datele pe acelasi mediu de stocare (HDD) ci pe un altul (HDD, HDD Extern, Stick USB). Ignorarea acestei recomandari poate avea ca rezultat pierderea definitiva a fisierelor!.

cGwdFRN.png

P.S: Versiunea EaseUS Data Recovery Wizard Free poate recupera maxim 2GB de date pe sesiune, in timp ce cu EaseUS Data Recovery Wizard Pro nu exista limitari in ceea ce priveste cantitatea de fisiere ce se doresc a fi recuperate.

CONCURS – Castiga o licenta EaseUS Data Recovery Wizard Pro!
Avem de dat 2 licente EaseUS Data Recovery Wizard Pro in valoare de 140$. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa dati un share acestui articol pe Facebook si lasati aici un comentariu prin care sa ne spuneti de ce doriti acest software sau sa ne povestiti o intamplare amuzanta/trista despre pierderi de date.

Castigatorii vor fi alesi pe 31 martie 2017 prin intermediul random.org sau direct, daca vedem vreo poveste extrem de buna.

Multumiri http://www.easeus.com/

Succes :pct2: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Accidentally deleted text messages on Android? You can still get them back. Stop making changes on your phone and follow this article to recover deleted text messages with FoneDog Android Data Recovery.

The truth is, after you delete a message from your Android phone, the phone doesn't delete the message from its memory, instead, it changes the space the deleted data occupied as "unused" and when you continue to use the phone and create new data, the new data will overwrite the deleted one and occupy the space.

What you need is a computer and a program to recover deleted text messages on Android. Here we recommend FoneDog Android Data Recovery.

Completed Guide:  Recover Deleted Text Messages from Android Devices

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×