Jump to content

Vodafone oferă internet nelimitat gratuit pe 1 și 8 martie


Căpșunelu

Recommended Posts

Vodafone anunță noi cadouri din seria aniversării a 20 de ani de activitate pe piața din România și oferă trafic de date național nelimitat și gratuit pe 1 și 8 martie 2017 pentru toți clienții săi mobili. Astfel, toți cei care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor putea sărbători Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeii în Supernet 4G+, bucurându-se alături de cei dragi de conținutul preferat fără niciun fel de limitare și fără costuri.

Vodafone a înregistrat record de trafic de date atât de Ziua Îndrăgostiților, cât și de Dragobete, acestea fiind primele două zile de internet nelimitat gratuit oferite în cadrul campaniei aniversare de 20 de ani.

Vodafone - 20 de ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vineri, 24 februarie, cea mai mare creștere a traficului orar de date gestionat de rețeaua Supernet 4G+ a fost de 34% în comparație cu o zi obișnuită, iar vârful consumului de date a fost înregistrat la ora 20:20. Din totalul de trafic de date, 58% a fost generat de clienții care utilizează abonamente, iar restul de 42%, de către utilizatorii de cartele.

Judeţele care au înregistrat cea mai mare creștere a traficului de date pe parcursul întregii zile au fost Teleorman, Brăila, Giurgiu, Botoșani, Ialomița, Călărași, Prahova, Constanța și Dolj. Cel mai mare consum înregistrat pe 24 februarie 2017 a fost generat de streaming video, urmat de navigarea pe internet și de social media.

Vodafone aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar ofertele de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete au fost primele dintre acestea.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Vodafone oferă internet nelimitat gratuit pe 1 și 8 martie

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.