Jump to content
Sign in to follow this  
Artanis

Listă neplăceri/îmbunătățiri servicii hypermarketuri

Recommended Posts

Salutări tuturor! Deschid acest topic mai mult din curiozitate, să văd experiențele voastre cu orice magazin super/hypermarket, indiferent plăcute sau nu. Lucrez şi eu în domeniu şi vreau să văd ce anume ați face să schimbați sau să îmbunătățiți calitatea serviciilor unui magazin, indiferent de ce are de oferit.

Puteți posta aici poveşti de ale voastre, chiar şi cele mai ridicole, sau ce anume v-ar plăcea să găsiți (în materie de personal, oferte, promoții, beneficii etc - orice). Sky is the limit.

Nu este vreun studiu de caz sau ceva, întreb mai mult din curiozitate, deoarece văd mai mereu în jur clienți care adresează o simplă întrebare (gen "unde pot găsi produsul x") şi nu primesc răspunsuri satisfăcătoare - un exemplu dintr-o mie.

Sper ca prin postarea asta să nu fi încălcat regulamentul, chiar şi aşa se poate şterge oricând.


                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, singurul motiv de nemulțumire este de exemplu ca in magazinele Mega-Image si Lidl se tot schimba ordinea mărfurilor pe raft si trebui sa ghicesc unde le-au mutat, uneori este enervant, mai ales când vi seara de la munca. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

zilele trecute eram intr-un mag. Cora si voiam sa intreb de un anumit produs. era expus testerul si voiam sa intreb persoana responsabila de acel raion daca nu cumva este produsul in sine in vreun sertar. se pare ca fetele alea (doua la numar) erau in pauza. fac doi pasi si intreb paznicul daca stie de ele... imi raspunde ca " sunt in pauza, aia e"... mda, merci pt "amabilitate" (aia am vazut si eu). ma duc sa imi continui cumparaturile, dupa vreo 20 de minute revin.. fetele alea tot in pauza erau. pai, daca sunt doua fete acolo, chiar trebuie sa isi ia pauza in acelasi timp?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...