+strong 112 Report post Posted March 26, 2017 Temă IPB GREEN GAMING PREVIEW Quote DOWNLOAD (CLICK PE LINK) green-gaming-strongtaztk.xml.gz CONTACT Singura modalitate de a ma contact este pe steam sau in PM ENJOY 1 Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
+Gabriel™ 60 Report post Posted March 26, 2017 Chiar acum cateva zile ma uitam la topic-ul cu si despre aceast Skin.. Pacat ca iti pui la vanzare munca...si nu o pastrezi pentru tine daca tot e un Hobby Quote Share this post Link to post Share on other sites
+strong 112 Report post Posted March 26, 2017 Just now, Gabriel™ said: Chiar acum cateva zile ma uitam la topic-ul cu si despre aceast Skin.. Pacat ca iti pui la vanzare munca...si nu o pastrezi pentru tine daca tot e un Hobby Asta este. Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
SHINELCO 12 Report post Posted March 26, 2017 Nu descarcati... in primul rand a fost blocata de antivirus, dupa ce l-am dezactivat tot nu sa extras tema din el. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+strong 112 Report post Posted March 26, 2017 8 minutes ago, SHINELCO said: Nu descarcati... in primul rand a fost blocata de antivirus, dupa ce l-am dezactivat tot nu sa extras tema din el. https://virustotal.com/ro/file/a1ae2a3bd09d98f4d117e1a9d89b4bc4303f9ce3059e561ec3c0ffb599bcc7d1/analysis/1490555180/ Poti sa faci si tu acest test. Eu zic sa nu vorbesti fara dovada. 1 Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
Minions 15 Report post Posted March 26, 2017 asta imi arata Quote http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti Share this post Link to post Share on other sites
+strong 112 Report post Posted March 26, 2017 (edited) Revin cu un update la arhiva! GATA! Edited March 26, 2017 by Seso Update arhiva Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
Craze 149 Report post Posted March 27, 2017 Data viitoare să nu mai ai încredere în... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+strong 112 Report post Posted March 27, 2017 (edited) 9 hours ago, Alex6ndru said: Data viitoare să nu mai ai încredere în moldoveni proști cu 2 clase. <3 Eu zic ca regreta Edited March 27, 2017 by gadeas Imagine stearsa, contine date personale. Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted March 27, 2017 @Seso Eu zic să termini cu tâmpeniile, mai ales alea din cmd, nu duc la nimic bun. 1 Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
gadeas 1,008 Report post Posted March 27, 2017 5 hours ago, Alexandru C. said: @Seso Eu zic să termini cu tâmpeniile, mai ales alea din cmd, nu duc la nimic bun. Doar la Eu zic sa ne linistim, sa fim seriosi, cu 5€ nu cumperi nici un bax de Cola la 2L, host bun pe o luna, domeniu .com pe un an sau multe altele, nu credca te faceai bogat. Pe viitor va trebuii sa fii mai atent, mai multe detalii le ai in PM. Editate toate datele personale fiindca nu e frumos ce-a ce ai facut aici. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Share this post Link to post Share on other sites
Craze 149 Report post Posted March 28, 2017 12 hours ago, gadeas said: Doar la Eu zic sa ne linistim, sa fim seriosi, cu 5€ nu cumperi nici un bax de Cola la 2L, host bun pe o luna, domeniu .com pe un an sau multe altele, nu credca te faceai bogat. Pe viitor va trebuii sa fii mai atent, mai multe detalii le ai in PM. Editate toate datele personale fiindca nu e frumos ce-a ce ai facut aici. Tocmai, acest Gregory preferă să fure decât să dea 2 Happy Meal-uri la McDonald's. Furtul se pedepsește, nu? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DeNyS. 431 Report post Posted March 28, 2017 Ok, frumoasa tema, dar se vede ca unele elemente sunt luate din alte teme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Craze 149 Report post Posted March 28, 2017 50 minutes ago, DeNyS. said: Ok, frumoasa tema, dar se vede ca unele elemente sunt luate din alte teme. A pus-o la download n-a cerut păreri. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gadeas 1,008 Report post Posted March 28, 2017 12 hours ago, Alex6ndru said: Tocmai, acest Gregory preferă să fure decât să dea 2 Happy Meal-uri la McDonald's. Furtul se pedepsește, nu? Da, corect, se pedepseste, sa mearga la stat si la paypal sa se planga si sa-i explice oameniilor aceia ca el a dat fisierele fara sa verifice inainte corect. Chiar si daca i-ar da dreptate paypal cum ca intradevar a fost scamat, noi personal, vorbiind in numele comunitatii PCT aici, nu avem nici-o vina in toata imbarligatura asta ce se intampla aici si in niciun caz nu ne asumam problema daca nu se intampla pe comunitate. Iti dau aceasi exemplu ce i-am dat lui personal in PM, daca un user te injura pe tine personal pe Facebook, Skype, Steam, pe strada, pe telefon, oriunde altundeva inafara comunitatii, noi nu raspundem la problema aia, este problema ta. In schimb, daca un user te injura aici pe forum, fie ca este intrun PM, post, topic, etc, atunci da, vom putea sa-i facem ceva si vom respecta ce-a ce spune regulamentu. O puteti lua cum vreti, ca puteti crede ca il cunosc pe celalalt copil care i-a dat teapa sau ca fac ce-a ce e corect in cazu asta (eu personal, nu stiu celalalti membrii al staffului ce cred, dar na, eu am incercat sa dau un raspuns din punctu lu vedere a lui Gaby), e treaba voastra, eu am spus rezultatu meu si eu unu no sa-i fac nimic fiindca nu s-a intamplat pe PCT. 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Share this post Link to post Share on other sites
+HazZaRD 207 Report post Posted April 11, 2017 Ce pot spune, tema arata bine, multumim ca ai postat-o, insa cred ca trebuia sa fie intr-o sectiune de resurse pentru IPB 4, nu la review-uri, odata ce nu vrei pareri pentru ea. Quote ★ HazZaRD ★ - Official Youtube ChannelDaca iti place o postare facuta de mine, apasa pe butonul in semn de multumire. Share this post Link to post Share on other sites
+Gabriel™ 60 Report post Posted April 11, 2017 Nu e nici pe departe ce arata in Topic-ul descriere NU SE AFLA NICI 1 Skin Quote Share this post Link to post Share on other sites
+strong 112 Report post Posted April 12, 2017 On 4/11/2017 at 7:24 PM, HazZaRD said: Ce pot spune, tema arata bine, multumim ca ai postat-o, insa cred ca trebuia sa fie intr-o sectiune de resurse pentru IPB 4, nu la review-uri, odata ce nu vrei pareri pentru ea. Tema este pentru ipb 3.4.X Poți muta tema la resurse (dacă dorești). Quote contact methods STEAM • PM • Discord Share this post Link to post Share on other sites
PortocaLa12 0 Report post Posted April 24, 2017 Tema arata super bine... Dar pacat ca o dai free... --------->>>> Ai muncit degeaba parerea mea <<<<-------- Quote OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT Share this post Link to post Share on other sites
bounicu 0 Report post Posted July 5, 2017 tema e foarte frumoasa dar imi zice cineva cum sa schimb numele de la logo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
FrxDestro 0 Report post Posted July 5, 2017 @bounicu da pm cu numele forumlui tau si te ajut eu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cristian Andrei 21 Report post Posted July 20, 2017 Țeapă. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Sn!k3rs 82 Report post Posted August 3, 2017 A fost pacat de tema asta Quote Share this post Link to post Share on other sites