Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Rezolvare: s-a detectat suprapunerea pe ecran?

Recommended Posts

Tocmai a venit o colega la mine cu un Samsung Galaxy J5, pe care nu il mai putea folosi ca la inceput. Cand intra in WhatsApp nu ii mai apareau numele contactelor, ci doar numarul de telefon, pozele primite pe WhatsApp nu mai puteau fi descarcate in telefon, aplicatia Olx nu mai functiona de asemenea, si totul din cauza erorii: "S-a detectat suprapunerea pe ecran...". Tot in mesajul cu eroarea sunt si informatii despre dezactivarea suprapunerii pe ecran (din Settings -> Apps). Totusi, atunci cand intru acolo, sunt debifate absolut toate aplicatiile, si totusi eroare persista.

Am intrat in managerul de aplicatii, am ales WhatsApp si am observant ca nu are nicio permisiune. Cand incerc sa ii dau o permisiune primesc iarasi eroarea referitoare la suprapunerea pe ecran.
Am debifat tot ce se putea debifa, am restartat telefonul, am reinitializat setarile, nimic nu a functionat... Alte sugestii?
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai probabil este de la o aplicatie third party. Am intalnit un caz similar si era de la Clean Master. Deci, daca ai vreo aplicatie de tip "locker", antivirus, sau chiar Clean Master-ul, vezi ca pot bloca permisiunile la aplicatii. Dezinstaleaza-l, dezactiveaza-l, sau configureaza-l in asa fel incat sa nu mai blocheze aplicatiile folosite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant... Clean Master-ul a fost de vina. L-am dezinstalat si apoi am putut seta permisiunile la WhatsApp si OLX fara sa mai primesc eroarea.

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×