BERM 0 Report post Posted April 27, 2017 Salut băieţi ! Vreau să trec la Linux si inainte sa fac o prostie vreau sa ma asigur ca sunt compatibile componentele pc-ului meu. Daca cineva care se pricepe vrea sa ma ajute cu nelamurirea asta il rog sa raspunda Componente: CPU - i3-3220 GPU - Zotac GeForce GT 640 Synergy Edition RAM - HyperX Fury & Blu HDD - WDC WD10PURX-64E5EY0 (931 GB) MOTHERBOARD - Acer Veriton M4620G Daca mai vreti sa pun alta componenta va rog sa imi spuneti!! Multumesc anticipat! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artanis 267 Report post Posted April 27, 2017 Linux e compatibil aproape cu orice ii arunci, deci nu vei avea probleme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BERM 0 Report post Posted April 28, 2017 3 hours ago, Artanis said: Linux e compatibil aproape cu orice ii arunci, deci nu vei avea probleme. Sa stii ca eu ma refer la drivere.. cum pot afla daca am drivere pentru componente de linux? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Craze 149 Report post Posted April 28, 2017 Driverele se instalează automat și mai toate companiile de componente produc drivere și pentru Linux, îți poți instala Linux fără probleme. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites