Jump to content
  • 0
*PlayAl3;x-*

Nu apar iconitele de sus la casuta de reply

Question

Salut all am si eu  problema la reply la un topic las o imagine sa vedeti despre ce e vorba !!

poza cum ami aratat mie 

1RuSQUs.png

si am trebui  sa arate 

S5SISrz.png

 vedeti nu mai apare semnele acela  B / U S etc !

Cum as putea rezolva :??

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Problema este prezenta si pe tema ofciala de la IPS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 0
11 minutes ago, Awwr Cătălin said:

stiam asta , exista vreo rezolvare ? 

Tema aceasta a fost creata de mine si un baiat care tot a pus putin efort la ea, nu tin minte pe ce versiune am facut acest skin, si cred ca te poate ajuta sa faci un upgrade la tema....

Uite aici:

https://invisioncommunity.com/index.php?app=core&module=system&controller=plugins&do=diff

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Verificați sursa imaginilor. S-au mai făcut topicuri pe argumenul ăsta și in majoritate a fost sursa pozelor. Lăsați link de la forumul vostru cu tema pe default să vedem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×