• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Kristi Kristiann Daniczi

Problema avatar user info pane

Question

Salutare PCT.

Revin cu o noua problema. De ce imi apare asa in user info pane la avatar? Doar la cel default, la cele uploadate de useri nu face asa.

Cand dau open image link ma duce la

https://www.trag.ro/Default%20Image%20Url

si imi da not found.

Vreo rezolvare?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 1

Iți apare din cauză că acel nu este disponibil; nu este un link de avatar de default (nu are extensia .png .jpg etc) ca să-l recunoască. Caută acel link in temă și inlocuiește-l cu un link de la un avatar și vezi dacă-ți merge; nu uita să mai șterge și cache-ul de la browser.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 0

Vezi daca mai ai avataru default , sau incerca sa-l pui din nou .

Daca avataru este gif , vezi sa ai functia .gif activata .

Si sterge si chacke de la browser , poate fi si asta o rezolvare...

 

 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, DeNyS. said:

Iți apare din cauză că acel nu este disponibil; nu este un link de avatar de default (nu are extensia .png .jpg etc) ca să-l recunoască. Caută acel link in temă și inlocuiește-l cu un link de la un avatar și vezi dacă-ți merge; nu uita să mai șterge și cache-ul de la browser.

Da, era de la link-ul avatarului default in post_container.

Mersi mult amandurora.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.