Jump to content

Recommended Posts

Va salut, am urmatoarea configuratie ryzen 1700, placa baza mortar b350, ram 2666mhz hyperx fury, gtx 1060 6gb, sursa 750w. Problema este urmatoarea cand intru in bios ramul este setat la 2133mhz. Daca modific frecventa la 2400 sau 2666, functioneaza in windows dar cand se reseteaza pc intra in bios singur. Fie ca modific frecventa la proc sau ram, sau ca este pe setarile din fabrica intra singur in bios de parca nu i comvine ceva. Ce pot sa fac in acest caz?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca lasi default, la fel face? Adica dupa fiecare restart iti intra in BIOS?

Ai verificat daca ordinea de boot este setata corect? Incearca sa pui boot pe sistemu operativ primu si restu dupa.

Daca ceva nu i-ar place, instant s-ar stinge automat PC-ul sau si-ar da restart singur pentru a evita probleme mai grave.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok ceva ft ciudat se intampla, orice frecventa pun pe ram sau procesor este perfect stabil, am marit volti de la ram la 1.3 si procesorul la fel. Este perfect stabil in windows si la ram cu 2666 si proc la 3.5. Am facut 3 stres testuri cu 3 programe diferite prime95 si inca 2...este stabil doar ca atunci cand dau restart intra in bios singur. Nu inteleg. Este posibil sa fie ceva setat aiurea sa intre singur in bios? Multumesc!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ai raspuns la intrebarile ce am pus.

Ai verificat daca ordinea de boot este setata corect? Incearca sa modifici ordinea de boot sa fie sistemu operativ primul.

Intra in BIOS > Settings > Boot > si acolo poti vedea ordinea de boot, daca nu este setat pe HDD-ul / SSD-ul cu windowsu instalat, atunci s-ar putea sa fie altceva si de aia sa intre in BIOS de fiecare data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×