Jump to content
Sign in to follow this  
R0berto

PC-ul se restarteaza cand stau pe YouTube fara motiv.

Recommended Posts

Acum 2 saptamani mi-am achizitionat o unitate de la Media Ga*axy cu procesor Intel Core i5 7400 3.00 ghz / 3.5 ghz, placa video asus geforce gtx 1060 6gb, hdd toshiba hdwd110, placa de baza Asus Intel H110, sursa 500W. Uitati aici link-ul de la unitate (pe media ga*axy) : link .
Ieri mi-am descarcat si instalat gta 5 de pe steam, si am inceput story mode-ul. M-am jucat aproximativ 8 ore incontinuu, avand si al 2-lea monitor bagat, care este unul foarte vechi si mic, dar care totusi ma ajuta. Mai pe seara, dupa ce am iesit din gta 5, ma uitam pe Youtube si dintr-odata calculatorul s-a restartat fara motiv, de 2 ori. L-am stins pe la ora 10:30, iar astazi m-am sculat la 10:00 si de la 10:00 pana pe la 12:30 m-am jucat gta 5 story mode, fara al 2-lea monitor. Cand am iesit din gta 5 si am intrat pe youtube, din nou, s-a restartat fara motiv. Nu stiu de la ce ar putea fi, ma gandesc ca nu are legatura cu sursa, avand in vedere ca am calculatorul de 2 saptamani cumparat din magazin. Daca ma puteti ajuta cumva? Nu mi s-a intamplat decat cand eram pe youtube.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca sa verifici logu de erori de la Windows odata ce isi da restart singur sa vezi care este eroarea daca exista si daca ai pus Windows pe PC, daca inca e Ubuntu, atunci nu stiu cum poti vedea. Pentru Windows trebuie sa:

  1. In search-ul de la Windows 10 poti scrie Event Viewer, sau cu vechea metoda de Run, poti scrie eventvwr
  2. Odata deschis mergi la Windows Logs > System si verifica logurile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×