Jump to content
Sign in to follow this  
AndrewDesigns

Google lupta impotriva spam-ului de pe Youtube. Ce optiune au adauga acestia!?

Recommended Posts

La momentul actual, Youtube este unul dintre cele mai populare si mai accesate site-uri care servesc continut video, insa, situatia nu este asa roz precum pare.Aici ne referim la spam-ul care este primit deseori in comentarii, spam care nu poate fi filtrat si care are scopuri rau intentionate. Luati un videoclip random, vizualizati comentariile si veti putea vedea ca nu va puteti bucura de cea mai placuta experienta.

 

In principal este vorba despre comentariile care includ link-uri, cele mai multe dintre acestea facand trimitere la pagini de tip pishing, cu malware sau orice alt tip de software daunator. Totusi, Google a luat de mult timp in vizor aceste tipuri de comentarii si in sfarsit vine cu o solutie cat de cat decenta. Acestia au adaugat de curand o noua functie creatorilor de continut de pe Youtube, care le permite sa filtreze comentariile ce contin link-uri sau hashtag-uri si sa le trimita catre aprobare.

O functie destul de simpla, insa foarte folositoare daca este sa ne gandim la rezultate. Totusi, aici depinde si de Youtuber, daca doreste sau nu sa o foloseasca.

Unde gasiti setarea impotriva spam-ului de pe Youtube?

Ei bine, nu este deloc complicat sa configurezi aceasta noua functie. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la Community, dupa care mergeti la portalul Creator Studio si in final click pe Community Settings. Este important sa retineti ca activarea optiunii respective nu blocheaza si comentariile mai vechi, deci, va trebui sa le stergeti manual.

Intre timp, cei de la Google mai anunta faptul ca vor retrage editorul video incorporat din Youtube si de asemenea, toate isntrumentele de tip „slideshow” ale fotografiilor. Toate acestea, in scopul de a eficientiza serviciul. Totusi, instrumentele vor ramane disponibile pana la data de 20 septembrie 2017. Pana atunci, mai este putin timp, insa este bine de stiut ca Google isi da silinta din ce in ce mai mult.

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...