Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Cum activez/ascund Developer Options in Android?

Recommended Posts

Indiferent de telefonul Android detinut, puteti activa Developer Options (pentru a avea acces la o serie de setari avansate ale sistemului de operare, in general folositoare dezvoltatorilor de aplicatii sau celor ce au nevoie dintr-un motiv sau altul sa activeze depanarea USB) accesand Setari/Settings -> Despre telefon/About Phone -> Informatii Software/Software Info; odata ajunsi aici va trebui sa atingeti de 7 ori Numar versiune/Build Number.

Aceasta informatie se gaseste destul de usor, mai peste tot. Odata activate optiunile de dezvoltator, o noua subcategorie va fi adaugata in meniul telefonului, in setari:

WZRv94n.png

Ceea ce nu este scris peste tot este cum facem sa ascundem Developer Options din meniu, odata ce am terminat cu ele. Ei bine, pentru a le ascunde trebuie sa accesati: Setari/Settings -> Aplicatii/Applications -> alegeti aplicatia Setari/Settings si stergeti Cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu numai pentru USB Debugging, dar e util și pentru a activa 4X MSAA în jocuri: grafica nu va fi pixelată, dar posibil să ruleze jocurile mai greoi. Depinde de câtă memorie are alocat procesorul grafic din RAM și de puterea lui, per total. :D Setarea vine doar de la Android 5 încolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×