Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Internetul functioneaza doar in Firefox sau jocuri!?

Recommended Posts

Vineri dimineata internetul a fost cazut in locatia unde locuiesc. Un fir a fost rupt de vant. Pe la amiaza problema s-a rezolvat, teoretic. Practic, atunci cand deschid Microsoft Edge orice pagina as accesa se deschide foarte foarte greu (in jur de 2-3 minute). Daca dau ping www.google.ro in consola primesc request timed out si apoi rezultatul final este loss 100%. Totusi, daca deschid Mozilla Firefox, internetul functioneaza mult mai bine (paginile se incarca aproape instant). Daca intru intr-un joc ce necesita conexiune la internet, la fel, nu am probleme...

O fi de la Windows toata treaba asta? Ceea ce ma intriga este faptul ca daca dau ping, nu primesc niciun pachet inapoi (loss 100%), pe Edge Internetul nu poate fi folosit, dar pe Firefox sau jocuri merge mai mult decat decent...

Mentionez ca am cel mai mare pachet de la RCS&RDS, cel de 1000Mbps.

Are cineva vreo idee de la ce ar putea fi? In ultima instanta ma apuc sa reinstalez Windows-ul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Incearca un "Clear Cache", sau sterge absolut toate datele salvate din browsere, apoi insearca din nou testul cu ping. Eventual, dupa un restart la PC.

2. Daca persista problema, reinstaleaza driverul de retea, dai restart la PC.

3. Abia aici ai putea sa reinstalezi Windowsul, in caz de nu s-a solutionat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sters istoricul, fisierele temporare, cookies, tot, si din Microsoft Edge si din Firefox. Am reinstalat si driverul de retea, restarturi am dat o gramada. Se intampla la fel... Merge pe jumatate. Am sunat si la RDS si la ei au zis ca apare totul in regula. Probabil o sa reinstalez Windows-ul sa vad daca problema persista si dupa aceea...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inainte sa reinstalezi Windows-ul incearca si un restart al router-ului din interfata de configurare respectiv o resetare a setarilor acestuia (nu inainte de a le nota).
Am intalnit cazuri in care treaba asta a facut minuni :P.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mentionez ca resetasem si inainte router-ul, dar din butonul fizic. L-am scos si din priza, si l-am bagat inapoi dar problema nu s-a rezolvat.

Am accesat pagina de configurare (dupa ce m-am batut putin cu userul si parola)si am dat un reboot la router de acolo. Am asteptat ca routerul sa se reinitializeze, si apoi am incercat sa dau un ping din cmd. Surpriza. A functionat :O. Acum merge perfect. Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×