Jump to content
Sign in to follow this  
CorinA

Cum sterg mesajele trimise din greseala pe WhatsApp?

Recommended Posts

Nu cred ca sunt singura persoana care a trimis un mesaj pe WhatsApp pe care ar fi dorit apoi sa il poata sterge sau sa faca in asa fel incat persoana caruia i-a fost trimis sa nu il vada. Ei bine, acest lucru nu era posibil, un mesaj text/imagine/vocal odata trimis, nu mai putea fi retras sau sters astfel incat destinatarul sa nu il mai primeasca. Lucrurile s-au schimbat, si incepand cu noul update din noiembrie (eu l-am primit zilele trecute) al aplicatiei WhatsApp, mesajele pot retrase/sterse astfel incat destinatarul sa nu le mai poate citi, singura conditie este ca acesta sa nu fi citit mesajul trimis.

nFV326Q.png

Pentru a sterge/revoca mesajele trimiste unei persoane sau unui grup de persoane, tineti apasat pe acesta, selectati stergere din partea dreapta sus a ecranului, dupa care va vor aparea 3 optiuni:

  • stergeti pentru mine
  • anulare
  • stergeti pentru toata lumea

Asa cum intuiti, optiunea care va intereseaza este: stergeti pentru toata lumea, iar aceasta va fi disponibila doar 7 minute din momentul trimiterii mesajului, si doar daca persoana in cauza nu a apucat sa citeasca mesajul. Totodata, destinatarul/destinatarii trebuie sa aibe si ei ultima versiune de WhatsApp.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partea dubioasa e ca dupa ce stergi mesajele, cel/cea caruia i le-ai trimis nu mai vede intr-adevar ce ii scrisesesi (daca indeplineste conditiile de mai sus), dar vede o avertizare de genul: "Acest mesaj a fost sters." Asa ca s-ar putea sa te intrebe de ce ai sters mesajul si sa intre la banuieli :)).

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×