Sniror 4 Report post Posted November 9, 2017 Salutare.In 10 pagini la sectiunea IP.Board 4.x nu am gasit niciun topic de genul si nici la search...imaginea spune tot... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Sebastian C. 522 Report post Posted November 10, 2017 Acele imagini îți lipsesc din temă sau tema pe care o folosești nu este compatibilă cu versiunea platformei ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Sniror 4 Report post Posted November 11, 2017 7 hours ago, Sebastian C. said: Acele imagini îți lipsesc din temă sau tema pe care o folosești nu este compatibilă cu versiunea platformei ! Si iconitele sunt si tema e compatibila! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Courage 1,593 Report post Posted November 18, 2017 Din AdminCp -> Members -> Member Settings -> Reputation & Reactions -> Reactions, is setate cum trebuie iconitele? Daca da, cu alta tema se intampla la fel? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 dE'xTeR^ 1 Report post Posted November 18, 2017 11 hours ago, Courage said: Din AdminCp -> Members -> Member Settings -> Reputation & Reactions -> Reactions, is setate cum trebuie iconitele? Daca da, cu alta tema se intampla la fel? Nu.Deci am luat un Carbon Blue..am inceput sa il editez.Precum ca nu sunt un profesional in creare de teme,cu toate ca am unele cunostinte,eu nu vreau sa plagiez o alta tema..si cel putin sa o editez pe asta carbon..la alta tema mi le arata de dimensiuni mari.Stiu ca nu e la tema..dar..este careva care se pricepe bine sa creeze o tema noua unica?IPB 4.2.4 versiumea daca trebuie.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Sniror 4 Report post Posted December 5, 2017 bagati bump topic ca sa nu fac postari aiurea..poate..nustiu...dati-mi un template ok care merge sigur pe 4.2 sa nu am probleme,am incercat alta tema dar mi le arata ca capul meu si credeti-ma,am capul mare... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Salutare.In 10 pagini la sectiunea IP.Board 4.x nu am gasit niciun topic de genul si nici la search...imaginea spune tot...