Jump to content
WinrraR

Cum pot face acest script

Recommended Posts

Salut cum pot face si eu la tema mea la fel ? adica sa se vada numarul de topicuri postate . Gen cum este cea de jos? 

Folosesc IPB 3.4.9 .. este un script anume , hook ? Multumesc Anticipat.

9RBHRgD.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, WinrraR said:

Stii cumva acel script din board ? te rog?

<php>
$total_topics_posts = $days = ereg_replace("[^0-9]", "", $forum_data['topics']) + $days = ereg_replace("[^0-9]", "", $forum_data['posts']);

/*$total_topics_posts = number_format($total_topics_posts, null, '.', '.');*/
</php>


 

{parse expression="$this->registry->getClass('class_localization')->formatNumber( intval( $total_topics_posts ) )"} 

 

Acel cod cu <php> il adaugi in boardindextemplate nu conteaza unde

Si cel cu {parse expression etc... il adaugi in boardindextemplate unde vrei sa iti arate numarul total de posts/topics la o categorie

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, strongtaz said:

<php>
$total_topics_posts = $days = ereg_replace("[^0-9]", "", $forum_data['topics']) + $days = ereg_replace("[^0-9]", "", $forum_data['posts']);

/*$total_topics_posts = number_format($total_topics_posts, null, '.', '.');*/
</php>


 


{parse expression="$this->registry->getClass('class_localization')->formatNumber( intval( $total_topics_posts ) )"} 

 

Acel cod cu <php> il adaugi in boardindextemplate nu conteaza unde

Si cel cu {parse expression etc... il adaugi in boardindextemplate unde vrei sa iti arate numarul total de posts/topics la o categorie

Si unde anume gasesc acel script sa se puna in fata categoriilor acolo f_icon adica acel script unde il gasesc in boardindex?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, WinrraR said:

Si unde anume gasesc acel script sa se puna in fata categoriilor acolo f_icon adica acel script unde il gasesc in boardindex?

De obicei sunt adaugate sub

<td class='col_c_icon'>

Nu e ceva ce poate sa fie facut intr-un topic.. prea mult de explicat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, strongtaz said:

De obicei sunt adaugate sub


<td class='col_c_icon'>

Nu e ceva ce poate sa fie facut intr-un topic.. prea mult de explicat.

Mersi man apreciez acum trebuie sa gasesc un script ceva un mod in care sa pun cum este in imagine , se pare ca .. fondatorii sunt zgarciti si nu vor sa ajute.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, WinrraR said:

Mersi man apreciez acum trebuie sa gasesc un script ceva un mod in care sa pun cum este in imagine , se pare ca .. fondatorii sunt zgarciti si nu vor sa ajute.

Cu asta + ce ti-am dat eu poate reusesti ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×