Jump to content
 • 0
dE'xTeR^

Aranjare subforum eronata de Portocala

Question

Salut.Deja pe 10 teme am incercat..de fiecare data pe versiunea mobila imi arata haotic aranjarea forumului cand setez pe 3 coloane,conform topicului lui Portocala..cu ce gresesc de fiecare data?

 

Screenshot_20180116-224343.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

 

Nustiu de ce plus la asta pe versiunea desktop mi s-a setat automat un font diferit,mai micut.N-am idee cum sa maresc fontul la subforumuri fara sa ating coloanele..

Te rog dai un edit cu update la versiune 4.2 ..poate de asta si imi arata asa...

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0

Rog insistent sa se mute topicul lui Portocala la Cos De Gunoi.E o informatie cu un cod eronat.Sau cel putin daca s'a apucat de asta,sa dea edit pentru toate versiunile.Nu sunteti seriosi.Luati la control activitatea si calitatea unor Helperi.Multumesc.

 • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0

Nu incerca sa ii faci reclama proasta, daca tu nu sti sa faci un lucru. 

Eu am urmat de 2 sau 3 ori tutorialul postat de el si nu am avut probleme, totul este de la tine, tu nu faci bine, asa ca nu mai incerca sa arunci cu vorbe in stanga si dreapta .

 • Like 1
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0

:D vesel.vesel.facem asa.iti dau acces pe forum total si prin teamviewer setezi tu dupa codul pus de el.Daca iti reuseste tot ok,imi cer oficial scuze si rog sa fiu banat pentru incompetenta.Insa,daca nu reusesti si iti arata la fel cum e acum...nustiu ce sa zic...nu primul an foloses  IPB.Nu sunt incepator.Pot concret urma un topic informativ.Am versiunea 4.2.4.De aia zic,poate trebuie alt cod pentru aceasta versiune.Voi daca sunteti asa devotati la PCT si va respectati unul pe altul,incercati sa ajutati alti membri.Eu am postat realul.Am aceeasi platforma ca toti.Am o tema pe care o folosesc multi oameni.Dar am placerea sa setez subforumurile pe 3 coloane.Ceea ce concret urmand acel topic,da o vizualizare urata si neincapatoare pe versiunea mobila.E clar?Mersi ca ati citit.

P.S.Plus la asta..joia trecuta a raspuns.Pana azi nu a dat semn de viata pe acest topic,ca la sigur a mai vizitat forumul.

Acum zic in general...sunt sute de topice aici de la diferiti membri care nu se atrage atentia.E problema voastra,stiti sa dati doar -1 Negative  pentru ca zic adevarul, asai Sebastian?Lumea din Romania va considera seriosi.Am impresia ca lumea inca nu stie de cei ce activeaza aici.Creati o campanie de recrutari a unor specialisti in diferite domenii..cum ar fi IPB...dar ce sa zic..ca si la acest post primesc acusi zeci de -1 din hatereala.

Edited by dE'xTeR^

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0

Am dat „-1” pentru că doar faci o tragedie dintr-un lucru foarte banal, spune-mi, unde-i problema în acel tutorial pentru că nu o pot observa ( două poza aplicând tutorialul pe tema albă 1 /2 ).

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0

Daca observi primul post,am pus imaginea la cum se vede.Am modificat ceea ce trebuia im forumRow si am adaugat ceea ce trebuia la custom.Dar asta e rezultatul pe versiunea mobila.Chiar si pe tableta se vede asa,doar daca nu il intorc pe orizontal ecranul.Posibil sa fie de la o oarecare rezolutie.Si iarasi...indiferent de rezolutie,trebuie sa se sincronizeze pe orice dispozitiv.Screenshot_20180116-224343.thumb.png.0d9d263d7a3103ad86beb667791f267e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...