Jump to content
Sign in to follow this  
andradiana4

Probleme semnal telefon j3 2016

Recommended Posts

Buna! Am un Samsung Galaxy J3 (2016), l-am achizitionat acum 1 an jumatate, nu am avut absolut nici o problema cu el, pana acum 2 zile cand a inceput sa pice semnalul. Am crezut ca este de la cartela care era veche, am schimbat cartela, problema inca persista. Telefonul este dublu sim, am incercat sa bag cartela in ambele locasuri pentru SIM, aceeasi problema. 

In prima zi semnalul doar pica si isi revenea in cateva secunde, insa pe parcurs, problema a inceput sa se agraveze am stat fara semnal si o ora, e destul de deranjant mai ales pentru o persoana care vorbeste la telefon destul de mult.

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 hours ago, andradiana4 said:

Pai locuiesc in Bucuresti, nu cred ca ar fi probleme tocmai aici. Mi.am intrebat prietenii, nimeni nu are probleme cu semnalul de la Telekom in perioada asta...

Incearca totusi o resetare din fabrica sau du-l direct la garantie daca mai ai. Sa iti salvezi pozele/muzica etc pe o memorie externa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu este de la retea iar dupa schimbarea SIM-ului si resetarea din fabrica face la fel, este clar o problema hardware a telefonului. Poti merge cu el in service-urile autorizate Samsung (Bld. Iuliu Maniu nr. 7 - punct de referinta APACA sau Bld. Decebal nr .14) , iar reparatia se va face contra cost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×