+Al3x 22 Report post Posted March 21, 2018 Ofer 5 server de cs gratuite Serverele ramin in comunitate normal serverele vor fi create pe mailu vostru Vrem seriozitate nu copii de 11 ani care vor sa aive server Admini de pe serverul tau trebuie sa aive cont pe forumul nostru Gazduirea este gratuita cu boostur de 2 ori pe saptamina bn inteles asa e de unde e cumparat raselleru de cs nu asteptati server 32/32 Serverele au nevoie de addos-uri. Asa ca 5 membri = 5 Servere de cs Daca cineva este interesat si de samp am si servere de samp care vreau sa le dau spre administrare regula ramine aceasi nu pleaca din comunitate. Lasati un reply daca sunteti interesati Share this post Link to post Share on other sites
VladOcs 205 Report post Posted March 22, 2018 Eu am primit server. Va astept la un cs 5.154.174.171:27015 Poate ne facem echipa de cs 1.6 1 Share this post Link to post Share on other sites
+buddylove 3 Report post Posted March 27, 2018 Am incercat sa descifrez mesajul tau. Nu am reusit. Lb romana 1, alex 0. Share this post Link to post Share on other sites
+Al3x 22 Report post Posted March 27, 2018 2 hours ago, buddylove said: Am incercat sa descifrez mesajul tau. Nu am reusit. Lb romana 1, alex 0. Am învățat limba romană de la prieteni sunt de origine maghiara ! Așa ca da recunosc nu sunt perfect la limba romană 1 Share this post Link to post Share on other sites
+buddylove 3 Report post Posted March 28, 2018 9 hours ago, Al3x said: Am învățat limba romană de la prieteni sunt de origine maghiara ! Așa ca da recunosc nu sunt perfect la limba romană Scuzele mele . Share this post Link to post Share on other sites
Stefan* 1 Report post Posted June 29, 2018 Sunt interesat de un server de samp, mai e valabil? Share this post Link to post Share on other sites
cracanel 3 Report post Posted June 29, 2018 ce comunitate ai mosule Share this post Link to post Share on other sites
+Roberth 10 Report post Posted July 5, 2018 Ce comunitate? Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian C. 451 Report post Posted July 5, 2018 3 hours ago, Roberth said: Ce comunitate? Pe bune ? Prietene, cand am postat, nu avea semnatura! „Prietene”, nu și-o schimbat semnătura de câteva săptămâni , nu mai posta pentru +1 aiurea ! Share this post Link to post Share on other sites
+Roberth 10 Report post Posted July 5, 2018 Prietene, cand am postat, nu avea semnatura! Share this post Link to post Share on other sites
forward 0 Report post Posted July 6, 2018 Sunt interesat de un server, ce trebuie să fac? Share this post Link to post Share on other sites