Jump to content
Sign in to follow this  
HETNiX

Serve.re Dedicate in Europa cu Anti-DDoS

Recommended Posts

logo.png

Deoarece foarte multi clienti ne-au cerut, de-a lungul timpului, adaugarea unor planuri de servere lowend/desktop, am decis sa creeam o platforma web care sa permita clientilor sa achizitioneze configuratii non-enterprise, insa foarte performante pentru segmentul lor, la preturi accesibile oricarui segment de clienti.

Ce este SERVE.RE?
SERVE.RE este o platforma web, administrata de catre SC HETNiX SRL, ce furnizeaza servicii de Servere Dedicate in Europa, la preturi mult mai accesibile decat gama principala de servicii oferite pe website-ul companiei HETNiX.

Ce poti gasi pe SERVE.RE?
Servere Dedicate performante in Europa la preturi accesibile, pentru toate categoriile de clienti. Configuratii cu stocare HDD sau SSD, sisteme server si sisteme desktop.
Toate aceste planuri includ conexiune de 1 Gbps flat rate, Anti DDoS de pana la 20 Gbps per serviciu si peering direct cu toti providerii majori de internet de tip Tier1/Tier2.

Ce este diferit?
Fata de platformele statice obisnuite (unde sunt listate aceleasi configuratii pentru luni/ani intregi), SERVE.RE este o platforma dinamica. Ce inseamna asta mai exact? Nu exista planuri pre-definite. Toate "pachetele" vizibile pe website, sunt defapt oferte ce expira fie atunci cand se termina stock-ul pentru o anumita configuratie, fie saptamanal.
Deci, este foarte posibil ca accesand website-ul nostru zilnic, sa gasiti aceeasi configuratie la preturi diferite, putand astfel sa prindeti o oferta foarte avantajoasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×