Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei T.

Platforma Shopping

Recommended Posts

Nu prea ai cum sa afli ce platforma au decat daca ii intrebi :))

Dar sincer as paria pe Shopify care e printre cele mai populare platforme de eCommerce, sar mai sunt si alte variante mai noi precum Magento, Squarespace ( cred, vedeam ceva reclame pe la LinusTechTips si parea a fie tot ceva platforma de ecommerce cu destule facilitati pentru contabilitate ) sau Wix care ofera o usurinta in configurarea aspectului site-ului ( din nou, cum am vazut din reclame ).

Dar mna, pana la urma design-ul, daca esti dispus sa investesti bani ca sa-ti faca cineva priceput design-ul cum vrei tu, se poate face pe orice platforma.

In principiu ar trebui sa alegi platforma care iti ofera cele mai multe facilitati la cel mai bun pret si designul in plan secundar, pentru ca, precum ziceam e realizabil pe orice platforma vrei tu de catre cineva cu experienta si oricum competitorii mari de pe piata de platforme de eCommerce deja ofera un desogn destul de atragator ca default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da stiu asta cu design-ul, o sa vad ce facilitati au platformele de care ai zis. Daca mai aveti si alte sugestii va rog sa le lasati aici. Multumesc!

EDIT: Si daca imi deschid shop pe shopify va trebuie sa am firma inregistrata in romania?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...