.sNok3. 1 Report post Posted July 16, 2018 (edited) Salut, Am nevoie de niște păreri sincere pentru comunitatea https://xshot.ro . Platformă IPB 3.4.8, Certificat SSL. Comunitatea are 4 zile și sperăm să o ridicăm cât de cât. Vreau părerile voastre pentru a remedia problemele de pe comunitate. Mulțumesc! Edited July 16, 2018 by .sNok3. Share this post Link to post Share on other sites
+Roberth 10 Report post Posted July 16, 2018 Arata placut, dar nimic special. Nu ai server pe comunitate? 1 Share this post Link to post Share on other sites
.sNok3. 1 Report post Posted July 16, 2018 10 hours ago, Roberth said: Arata placut, dar nimic special. Nu ai server pe comunitate? Din păcate am doar unul de teamspeak3, nu am avut fonduri suficiente, aștept să i-au salariul, după încerc să bag mult mai multe servere. Share this post Link to post Share on other sites
+Roberth 10 Report post Posted July 16, 2018 Ia-ti un vps pe linux, iti instalez eu serverul. Bafta cu proiectul. Share this post Link to post Share on other sites
DeNyS. 413 Report post Posted July 16, 2018 SSL: conexiunea nu este complet protejată. Temă: văzută de o mie de ori -- nimic nou. Inainte se vede că era de culoare roșie, acum in verde: ai distrus-o complet. Lățimea-i prea mare. Conținut: nu prea am pe ce să-mi dau cu părerea fiind deschisă doar de 4 zile. Totuși, ce host ai? Share this post Link to post Share on other sites
.sNok3. 1 Report post Posted July 17, 2018 On 7/16/2018 at 9:49 AM, DeNyS. said: SSL: conexiunea nu este complet protejată. Temă: văzută de o mie de ori -- nimic nou. Inainte se vede că era de culoare roșie, acum in verde: ai distrus-o complet. Lățimea-i prea mare. Conținut: nu prea am pe ce să-mi dau cu părerea fiind deschisă doar de 4 zile. Totuși, ce host ai? Hzone Share this post Link to post Share on other sites
T. Petrisor 3 Report post Posted July 17, 2018 (edited) Tema am vazut-o pe o gramada de forumuri Categoriile sunt comune cu alte forumuri. Permisiunile sunt facute de aiurea ( vizitatori au acces sa posteze ). "Developer & Deținător #xShot România" Scoateti chestia cu "Developer" de la profil.. Edited July 17, 2018 by T. Petrisor 1 Share this post Link to post Share on other sites
.sNok3. 1 Report post Posted July 17, 2018 1. Tema voi cumpăra zilele ce urmează. 2. Categoriile vor fi schimbate cât de curând. 3. Rezolvat. 4. Rezolvat. Mulțumesc pentru ideei. 1 Share this post Link to post Share on other sites