Jump to content
Sign in to follow this  
Şucăr

Placa video CS:GO

Recommended Posts

Salut. M-am apucat de CS:GO, si nu am o placa destul de decenta, care sa duca macar 150-200 FPS-uri, fara frame sau alte prostii. As vrea sa achizitionez o placa, nu foarte scumpa, ceva la 200-300 de lei, repet, strict pentru cs:go. 

Specificatii: https://imgur.com/a/kyfqS8L

Recomandari guys?

Share this post


Link to post
Share on other sites

C.S:G.O se bazeaza mai mult pe puterea procesorului ca sa ruleze fluent (+ un minim de 8GB RAM DDR3). Placa video degeaba o cumperi, daca restul lipsesc. De asemeni, nu exista placa video de gaming in buget de 200-300 lei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt multe optiuni aici, la bugetul acela cred ca esti constient ca o sa cumperi ceva SH, si ca necesita sa mergi sa testezi produsul inainte sa il cumperi. Inca sunt placi video vechiute care isi fac treaba in anul nostru mai mult decat decent, la bugetul de 300 de lei, putin peste el cu 60-70 lei poti cumpara GTX 750TI-ul, daca stai sa il cauti bine il poti gasi si la 200+ lei. Daca nu gasesti si crezi ca nu iti permiti iti poti cumpara ceva mai vechi, un GTX 550TI, il gasesti intre 200-250 de lei, placa video se descurca foarte bine, o am pe unul dintre sisteme si joc pe el Far Cry Primal-ul in 60+ fps-uri pe setari maxime.  Cat despre CS GO undeva la 100 fps-uri o sa ai cu ambele chiar daca ai un procesor mai slabut, jocul nu este asa pretentios.

 

GTX 750TI

 

GTX 550TI

 

 

Insa pe viitor ar trebuii sa schimbi si procesorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×