Ceyandme.cla 0 Report post Posted September 4, 2018 Am deschis acest subiect pentru a afla ce părere aveți despre forum. Critici / păreri / sugestii pentru îmbunătățirea comunității Link către comunitate: https://celestyal.ro forum:https://forum.celestyal.ro Share this post Link to post Share on other sites
WinrraR 13 Report post Posted September 4, 2018 Putin cam neorganizat cu categoriile , aspectul lasa de dorit .. Index-ul este acceptabil. Share this post Link to post Share on other sites
Ceyandme.cla 0 Report post Posted September 4, 2018 (edited) 11 minutes ago, WinrraR said: Putin cam neorganizat cu categoriile , aspectul lasa de dorit .. Index-ul este acceptabil. Ce ar trebui sa schimbam? Edited September 4, 2018 by Ceyandme.cla Share this post Link to post Share on other sites
WinrraR 13 Report post Posted September 4, 2018 Sunt multe de schimbat .. Tema , categoriile cam tot ... Asta este parerea mea , poate altii o contrazic dar eu la o comunitate cand intru imi iau un punct de reper .. Ingrijirea (tema, categoriile ,posturile , staff-ul). 1 Share this post Link to post Share on other sites
HTML/CSS 119 Report post Posted September 4, 2018 Parerea mea este: Indexul este bazat foarte tare pe backround-ul alb, foarte tare bate in ochi, incercati sa skimbati. Tema este foarte colorata, si arata urit, skimbati mai bine pe cea default decit aia.. P.S. Mai aveti mult de lucru. Succes. Share this post Link to post Share on other sites
Ceyandme.cla 0 Report post Posted September 4, 2018 29 minutes ago, WinrraR said: Sunt multe de schimbat .. Tema , categoriile cam tot ... Asta este parerea mea , poate altii o contrazic dar eu la o comunitate cand intru imi iau un punct de reper .. Ingrijirea (tema, categoriile ,posturile , staff-ul). 7 minutes ago, HTML/CSS said: Parerea mea este: Indexul este bazat foarte tare pe backround-ul alb, foarte tare bate in ochi, incercati sa skimbati. Tema este foarte colorata, si arata urit, skimbati mai bine pe cea default decit aia.. P.S. Mai aveti mult de lucru. Succes. O sa tin cont de sfaturile voastre. Share this post Link to post Share on other sites
DeNyS. 413 Report post Posted September 4, 2018 Citește regulamentul. Share this post Link to post Share on other sites