Jump to content
Sign in to follow this  
Flex

Am nevoie de ajutor

Recommended Posts

Deci, eu m-am enervat la sa-mp si am dat un pumn pc-ului prin zona coolerului. Si acum nu mai porneste, doar vajaie mai tare decat de obicei. Va rog, ajutati-ma, postul nu e facut la misto..

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai daca vijaie poate fii de la harddisk cum citesti ori procesor-ul ori placa una din astea cooler-ul daca nu iti functiona iti lua foc componentele

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai lovit cooler-ul, ar trebuii sa porneasca, chiar si fara ca el sa se invarta. Daca spui ca nu se mai aprinde verifica placa de baza sa nu fi rupt vre-un condensator de pe ea.

 Cum adica "vajaie" fa o inregistrare audio si pune inregistrarea aici, sa te putem ajuta. Verifica memoria RAM, este probabil sa se fi miscat in slot si de la ea sa nu mai porneasca imaginea pe monitor, scoate fiecare placuta, o stergi cu un servetel cu spirt pe pini, dupa care o montezi inapoi.

Daca ai lovit cooler-ul, clar l-ai blocat, scoate-l de pe procesor, invarte-l si daca nu se poate invartii inseamna ca s-a intepenit, incearca sa tragi in jos de ventilatorul de pe cooler, verifica sa fie conectat pe placa de baza la pini "CPU_FAN" scrie pe placa de baza, in cazul in care nu functioneaza si ai lovit placa video, iti poti cumpara altul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×