Jump to content
Sign in to follow this  
Vlad888

Eroare conectare retea

Recommended Posts

Salut! Detin un Samsung s8 si de curand a trebuit sa merg pana in Germania,  problema ii ca in momentul cand am intrat in Ungaria nu a mai vrut sa se conecteze pe retea maghiara . Am dat cautare manuala , gasete retele (telenor , telekom Vodafone ) dar nu se coneteaza , dupa cateva secunde de incercare de conectare imi apare mesajul ""imposibil de conectat incercati mai tarziu "" iar in bara de sus imi apare ""Telefonul nu este permis" . Iam dat revenire la setarile din fabrica , iam actualizat toate aplicatii si softu 8.0 si tot nu merge . Cand am intrat in Austria si in Germania sia gasit retea automat si a mers fara probleme dar cand am intrat in Ungaria iar nu sa mai conectat . Numai in Ungaria face asa . Am bagat cartela in alt tel si merge in  ungaria insa in S8 nu . Ce solutii as avea ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eventual, sa incerci sa introduci o cartela PrePay din Ungaria. Daca nu prinde semnal, cel mai bine ai merge sa discuti cu providerul cartelei in cauza de ce se intampla asta. Ori telefonul e codat, ori nu are acoperire pe Ungaria. In mod normal, ar fi trebuit sa primesti niste setari automate printr-un mesaj multimedia daca aveai acoperire


                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samsung a lansat la începutul acestui an două smartphone-uri flagship care au ridicat destul de mult ştacheta pentru competiţie. Totuşi, Galaxy S8 şi s8 Plus sunt departe de a fi perfecte, iar utilizatorii deja au început să semnaleze o serie de probleme.

Din fericire, pentru unele dintre acestea Samsung deja a venit cu o soluţie. Iată 7 probleme ale Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus şi cum le rezolvi, dar şi alte probleme pe care utilizatorii le-au semnalat în ultima vreme şi pentru care încă nu există soluţii.

Samsung Galaxy S8 şi S8 plus: Nuanţa de roşu pe display

Mai mulţi utilizatori Galaxy S8 şi S8 Plus au semnalat această problemă pe care o descriu fie prin „display roşiatic”, fie prin „dungi roşii pe display” sau „display roşu”. Samsung nu a bătut pasul pe loc şi a ieşit repede cu o soluţie pentru această problemă a display-ului. Gigantul rulează deja un update al sistemului de operare, menit să scape utilizatorii de neplăcerea display-ului roşu.

Până atunci, poţi intra, de asemenea, în setările display-ului pentru a stabili balanţa de culoare manual. Deşi au existat o serie de rapoarte în contradictoriu, care arată că ar fi mai degrabă o problemă de hardware, nu una de software, Samsung susţine că totul se va rezolva cu un update.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Device Quality Agent arată în mod constant un mesaj de eroare, fără motiv

Este vorba despre încă o problemă pe care Samsung a recunoscut-o, iar un update de software este din nou disponibil pentru a te ajuta să rezolvi problema. Dacă nu ai primit încă update-ul, poţi închide forţat aplicaţia DQA sau te poţi deconecta de la Wi-Fi.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Funcţia auto-rotate nu funcţionează

Nu au existat foarte multe plângeri cu privire la această neplăcere, dar dacă totuşi a fost semnalată, atunci este indicat să vorbim şi despre modul în care aceasta poate fi rezolvată.

Se pare că, problema apare din cauta unor aplicaţii instalete în telefon. Trebuie să faci un boot al dispozitivului în Safe Mode, iar dacă neplăcerea persistă, atunci trebuie de dezinstalezi aplicaţiile una câte una până îţi dai seama care este vinovată pentru faptul că auto-rotate nu funcţionează. Desigur, poţi descărca şi aplicaţii precum Rotation Control din Google Play Store, care îţi vor permite să schimbi manual imaginile în modul landscape.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Google Launcher nu funcţionează

Poţi apela negreşit la Nova în loc de Google. S-ar părea că problema are de-a face cu Folderul Secure. Va trebui să dezinstalezi aplicaţia pentru a putea utiliza Google Launcher, ceea ce ar putea fi neplăcut dacă este vorba despre o funcţie pe care o utilizezi şi de care ai nevoie.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Push notifications întârziate

Unii utilizatori spun că notificările nu ajung instantaneu, aşa cum s-ar fi aşteptat, ci de multe ori întârzie prea mult timp. Asta are de-a face cu funcţiile de economisire a bateriei pe care Samsung le-a implementat o dată cu Android 7.0 Nougat. Intră în Settings » Apps şi selectează Special Acces în partea din dreapta sus a meniului, după care mergi la Optimize Battery Usage. În partea de jos a meniului mergi la Change To şi personalizează sistemul de notificări.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Probleme de conectivitate

Aceste probleme sunt prezente şi la Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Se pare că, în cazul Galaxy S8 şi S8 Plus cazurile semnalate sunt numai în piaţa mamă, Coreea de Sud. Aici, Samsung va veni se pare cu un update de software prin care va rezolva şi Wi-Fi-ul şi Bluetooth-ul.

Pentru a rezolva temporar problemele legate de conectivitatea wireless, închide telefonul şi lasă-l aşa cel puţin 10 secunde, după care deschide-l şi reîncearcă să-l conectezi la reţea. Mergi la Settings » Power saving şi asigură-te că această opţiune este dezactivată. Foloseşte Wi-Fi Analyzer pentru a verifica cât de aglomerată este reţeaua şi dacă ai o alternativă mai bună.

Şterge conexiunea Wi-Fi şi restabileşte-o. Mergi la Settings » Wi-Fi şi stabileşte conexiunea pe care o doreşti uitată („Forget”). Re-introdu detaliile şi re-conectează telefonul la wireless. Asigură-te că sistemul de operare este actualizat la zi.

În cazul conectivităţii Bluetooth, fă un reset al conexiunilor şi asigură-te că ai respectat toţi paşii în procesul de conectare. Mergi la Settings » Bluetooth şi asigură-te că nu trebuie să schimbi nimic. Mergi din nou la Settings » Bluetoothşi şterge tot, după care reia procesul de conectare.

Se pare că, mai sunt câteva probleme ale telefoanelor Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus, precum faptul că Bixby nu funcţionează, dispozitivele se repornesc din senin sau încărcarea wireless nu funcţionează. Toate acestea se pare că necesită un update software, pe care Samsung îl pregăteşte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...