Jump to content
Sign in to follow this  
shadyfx

Problema https forum

Recommended Posts

Deci, ssl merge perfect dar cand intru pe forum nu mai merge, am contact hostu (blazingfast) si au zis ca este de la website code, careva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca au habar aia de la host cat ai si tu... Amazing.

Intra pe forum si apasa CTRL + SHIFT + I. Iti va aprea o fereastra noua de chrome / ceva in dreapta, numit DevTools sau Developer Tools, du-te la tab-ul console. Acolo iti va zice de ce "nu-ti merge" ssl-ul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prolema nu este legată de platformă este legată de imaginile pe care le folosești, dacă tu ai la o imagine setată un link care începe cu „http” în loc de „https” nu-ți va afișa certificatul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Sebastian C. said:

Prolema nu este legată de platformă este legată de imaginile pe care le folosești, dacă tu ai la o imagine setată un link care începe cu „http” în loc de „https” nu-ți va afișa certificatul.

ms, o sa incerc 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa ce activezi ssl-ul intrii in ftp in directorul forumului, in config_global.php si pe linia $INFO['board_url'] modifici http cu https

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×