Jump to content

Recommended Posts

Salut,am si eu o problema la care sper ca voi gasi aici un raspuns.Zilele trecute am gasit o placa video GForce Gt730 de 2GB de la Asus cu elicile de la ventilator rupte(asta am inteles ca nu ar fi o problema prea mare deoarece ventilatorul merge schimbat).Placa video porneste,dar nu afiseaza nimic.Initial am crezut ca o fi portul pe care il foloseam stricat(cel VGA),am incercat si pe HDMI dar monitorul nu afiseaza nimic.M am uitat si in alte parti sa vad daca nu cumva trebuie sa urmezi niste pasi cand iti schimbi placa video,si din ce am vazut erau mai multe metode(ba  sa dai disable la placa video veche,ba sa intri in bios,lucru pe care nu il pot face cand GT730 ul este in calculator,si fel si fel de lucruri).

Intrebarea mea este daca este vreo chestie care nu o lasa sa afiseze sau daca are vreo problema si merge facuta in service,deoarece vreau sa stiu daca am ce face cu ea sau sta degeaba in casa

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

La ce valoare are placa respectiva si cat s-ar putea sa-ti ia la service pentru depanare si reparare, nu prea cred ca ai ce face cu ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E stricata placa, nu se merita sa-ti bati capul. Trebuia sa afiseze imediat imagine, indiferent de setarile BIOS sau din lipsa de drivere. Poti Incerca sa pui ventilator nou si sa schimbi pasta termala, dar nu garantez ca ar functiona dupa.

In plus, placa e extrem de slaba - o detin eu si e cam chin pentru jocuri (daca pentru asta aveai de gand s-o folosesti).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×