Jump to content
Sign in to follow this  
Hozzakwaz

Eroare http 500 dupa instalarea IPB

Recommended Posts

Salut, am aceasta problema dupa ce instalez ipb ul. L-am mai avut si inainte si nu imi facea problema asta (ma refer la acelasi webhost)

Asta e forumul: glorius.ro

Ma pot loga in admincp, sa vad members, calendar dar cand dau click pe a test forum nu mai functioneaza

Quote

Pagina nu funcționează

Momentan, glorius.ro nu poate procesa această solicitare.
HTTP ERROR 500

 
Cum as putea rezolva asta ? Ma chinui de vreo 2 zile :D Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muta versiunea php din cPanel, in caz ca folosesti IPS 4.4.x o muti la 7.2 iar pt ipb la 5.6

Edited by shadyfx

wokeuplikethis*

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Hozzakwaz said:

E deja php 5.6, la asta m-am gandit si eu prima oara.

reinstaleaza iara platforma in caz ca nu ai facut prima oara cu 5.6


wokeuplikethis*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Principalele cauze ale erorii 500 Internal Server Error sunt:

  • erori de codare ale fisierului .htaccess;
  • pemisiuni incorecte pe fisierele;
  • depasirea numarului de fisiere si directoare permise de firma de gazduire pe contul tau;
  • depasirea limitei memoriei fizice/virtuale permise de firma de gazduire pe contul tau;

Vezi si ce gasesti prin Error Logs din CPanel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut @gaby si multumesc de raspuns.

 

Eroarea asta imi da in error_log

Quote

[27-Oct-2019 21:02:14 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426
[27-Oct-2019 21:02:16 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426
[27-Oct-2019 21:16:17 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426

Edit: deci incredibil, dupa ce am incercat pe versiunile php 5.6 si 5.5, am zis sa dau si eu acum pe 5.5 sa vad daca functioneaza, si ghici ce, no problem.

 

Deci era ceva de la versiunea php.

Edited by Hozzakwaz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era 5.6, dar nu ma asteptam sa faca figura asta.

Acum setat pe 5.5 pare in regula. Nu am mai patit asa ceva, de asta am apelat aici la voi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...