Jump to content

P-touch 7600: Tehnologie Brother La Purtator


gaara_girl

Recommended Posts

Brother continua seria de lansari dedicate aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Brother International Limited - in Japonia si 50 de ani de la deschiderea primului birou de vanzare in Europa cu un nou model din familia de echipamente de etichetare P-touch.

PT-7600 reprezinta echipamentul portabil potrivit pentru realizarea de etichete personalizate in activitatile de cablare, administrare de retele sau orice montaje electrice.

Etichetele realizate cu PT-7600 pot fi folosite intr-o multitudine de operatiuni specifice acestor activitati, de la marcarea cutiilor de distributie si patch panel-urilor, etichetarea canalelor si conductelor pentru cablu, personalizarea mastilor pentru prize de telefon si retea sau simpla marcare a zecilor de cabluri care pornesc din panourile de comanda sau de la rack-urile serverelor.

Realizarea etichetelor personalizate ofera patru avantaje principale electricienilor, instalatorilor de cablu si altor specialisti din domeniul cablarilor profesionale:

1. Text Box: Instalatii profesionale - Clientii pot fi impresionati de calitatea profesionala a instalatiei, prin realizarea etichetelor detaliate, lizibile, ce contin simboluri si chiar logo-ul firmei ce realizeaza cablarea.

2. Intretinere eficienta a retelei - Timpul necesar diagnosticarii erorilor poate fi redus considerabil prin utilizarea echipamentelor Brother P-touch pentru etichetarea clara a cablurilor si componentelor electrice sau de retea.

3. Operare facila - Etichetele Brother P-touch permit identificarea clara a componentelor electrice, a porturilor si mastilor de retea / telefon, prin asigurarea unei operari usoare si prevenirea aparitiei erorilor.

4. Siguranta - Pot fi create semne de avertizare profesionale si etichete de informare pentru instruirea clientilor dvs. privind aspectele principale de siguranta.

Echipamentul PT-7600 prezinta functii dezvoltate ca rezultat a necesitatilor exprimate de clienti. Un buton special "Tip eticheta" permite realizarea rapida a etichetelor pentru cele mai uzuale aplicatii electrice de etichetare. Cu un design solid si rezistent, specific operatiunilor de cablare, modelul PT-7600 dispune de un maner protector de cauciuc care ofera protectie si impiedica alunecarea aparatului din mana. Pentru o protectie suplimentara a unitatilor, acestea sunt furnizate intr-o cutie portabila robusta, cu spatiu de stocare pentru benzi suplimentare, accesorii si adaptor AC.

Dispozitivul dispune de zece locatii speciale de memorare pentru stocarea imaginilor personalizate si a etichetelor, astfel incat acestea sunt disponibile oricand si oriunde. In plus, pe langa cutia portabila care contine dispozitivul, acumulatorul si benzile de rezerva, PT-7600 se livreaza si cu un soft de editare a etichetelor.

96dfg9.jpg

Sursa: Pcworld.ro

2uek0t1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.