Jump to content
Sign in to follow this  
shachal

Cum Se Realizeaza Urmatoarele ... ?

Recommended Posts

In primu rand salut la toata lumea de pe forum . am venit si eu .

Nu stiu daca am ales bine aceasta arie ca sa intreb de problemele mele dar rog un moderator sa mute postul meu acolo unde trebuie .

As vrea sa fac ceva de genul ... sa apas pe o poza dintr-o pagina php sa sa imi intre intr-un joc dar tot pe acea pagina , apoi cand apas pe alta poza tot din acea pagina sa imi intre in alt joc ,, cum se face asa ceva ? cred ca se poate ca mi-a spus un prieten ceva de functii si codul acesta ....( vedeti mai jos) ,, Eu nu prea stiu multe in programare de asta am probleme .

<script type="text/javascript">$('#container').html('scrii ce vrei aici')</script> 

Dupa asta trebuie sa fac ceva cu functiile dar eu nu stiu ,, imi puteti spune cum ar trebui sa fie ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu de ce te complici cu php ? cand poti face asta simplu din HTML, cu codul urmator:

<a href="adresa_catre_joc" target="_self"><img src="calea_catre_imagine" border="0" alt="o_mica_descriere_a_pozei_sau_un_titlu"/></a>

Codul postat de tine, nu este nicidecum php, ci este un javascript...

P.S: bun venit pe forum, sper sa iti placa pe aici, si sa ramai cat mai mult :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un moderator mi-a modificat postul original .

Eu caut ceva cu functiii daca cunosate cineva treburile cu functii si am spus de embed cod games deci nici decum de poze ,,,, pozele le folosesc ca butoane si la care se aplica functiile in care apeleaza embedul games si tot asa cu altele .

Vad ca nu a-ti inteles , in caz ca iar nu a-ti inteles va rog sa scrieti ce intelegeti sa va explic ...

Ms gaby , eu o sa raman dar incerca sa invat mai multe lucruri ......

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum am inteles ca vorbesti de php (spunand de functii), nu prea inteleg ce vrei sa zici... explica ce vrei sa faci, dar ca pe intelesul tuturor... eu nu am inteles nimic...

ce vrei sa faci cu joculetele flash (daca am inteles bine) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

El vrea sa centralizeze totul pe o pagina.

Adica sa aiba o pagina cu poze ale unor jocuri si cand da omu click pe poza sa i se deschida jocul in aceeasi pagina si sa il poata schimba dand click pe alta poza.

Simplu de explicat dar mai greu de facut :)


Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

mi-a creat un prieten un script in java ...

Am deci sa nu mai deschid alt post sa intreb tot aici daca cunoasteti ....

Am asa acest cod ...

<div id="content1">


  <form action="verifica.php" method="post">

  <input class="input" type="text" value="Introdu id-ul" name="id" onfocus="if (this.value == 'Introdu id-ul') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'Introdu id-ul';}"><input style="margin-left:3px;" type="image" src="images/go.png">

  </form>

	</div>

Acest cod apeleaza verifica.php ce cod trebuie sa folosesc in verifica.php ca sa imi arate

avatarul Id-ului bagat si daca este on sau off pe mess ...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

uite ai aici un Avatar Grabber (un cod ce iti arata ce avatar are persoana respectiva, tu doar trebui sa ii introduci ID-ul), care functioneaza perfect:

<div id="content" align="center"><a name="contentstart" id="contentstart"></a>
<script>
function grab() {
id = document.getElementById("yahoo_id").value;
document.getElementById("result").innerHTML = "<img src='http://img.msg.yahoo.com/avatar.php?yids=" + id + "&format=png'>";
return false;
}
</script>
<div><form onSubmit="return grab()">Yahoo! ID: <input id='yahoo_id' type="text"> <input type=submit value="Grab Avatar"></form></div>
<div id="result"></div>
</div>[/code] Iar ca sa iti indice statusul unei persoane (offline / online) uite mai jos niste coduri (folosesti doar unul):
[code]<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=0">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=0</a>
<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=1">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=1</a>
<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=2">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=2</a>
<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=t&t=0">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=t&t=0</a>
<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=t&t=1">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=t&t=1</a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

ms ,bun si merge ,

Nu am reusit sa gasesc un loc pentru codurile astea .... :D


<li><a href="ymsgr:sendIM?Introdu id-ul">Trimite mesaj</a></li>

<li><a href="ymsgr:sendfile?Introdu id-ul">Trimite fisier</a></li>

<li><a href="ymsgr:addfriend?Introdu id-ul">Adauga ca prieten</a></li>
<a href="http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=0">http://opi.yahoo.com/online?u=Y!ID&m=g&t=0</a>

se pricepe cineva ? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai vreau sa fac o pagina de ID-uri (Dar mai multe o sa vedeti ca o sa va arat site-ul cand il termin ) , mare cod nu am in acea pagina numa codul care imi arata imaginea (dat de tine ) si vreau sa inserez acele coduri date de mine sa mi-le arate dupa ce dau click pe butonul submit . Si sa functioneze pe ID inserat . Nu am acum nici-o fila uploadata cu exemplul ... intelegeti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...