Agkelos 0 Report post Posted November 1, 2008 Am lansat un director web, NoIndex, care are ca scop promovarea site-urilor care au ca domeniu de activitate internetul. Stiu, e vaga descrierea, dar veti intelege la ce e bun mai jos unde prezint criteriile de acceptare. Ce trebuie sa stiti: - NoIndex va transfera PR in momentul in care va avea - nu se foloseste nofollow sau pagini de redirectare; - NoIndex nu cere link reciproc; - NoIndex este conceput pentru a aduna linkuri si descrieri a site-urilor asemanatoare ca domeniu de activitate; Conditii de acceptare: - Site-ul inscris trebuie sa se incadreze in una din categoriile directorului web; - Persoana/Firma/Comunitatea prezentata trebuie sa isi desfasoare activitatea OnLine (nu se accepta site-uri de prezentare a firmelor, a partidelor politice etc); - Site-ul trebuie sa fie promovat corect - daca aveti urme de SEO spam nu va fi acceptat; - Siteul inscris trebuie sa aiba o descriere completa care sa prezinte clar continutul siteului - nu se accepta descrieri de forma "Blogul meu". In speranta ca veti fi interesati, astept sa va inscrieti la adresa: http://www.noindex.ro/ Quote LAMP :: IP & DNS Troubleshooter :: Forum IT :: PCRE Share this post Link to post Share on other sites