Jump to content
gaby

Cum acord reputatie pe forum?

Recommended Posts

Odata ce upgrade-ul platformei forumului a fost realizat, au aparut noi functii. In acest post voi vorbii despre cum putem sa dam reputatie pe forum. Ati pus o intrebare pe forum (ati deschis un nout topic), iar eu, sa presupunem ca v-am ajutat sa rezolvati problema sau nelamurirea. Atunci, daca doriti, puteti sa-mi acordati reputatie.
Cum?
In partea dreapta jos fiecarui post, avem in buton de like prin intermediul caruia putem acorda diverse reactii (Thanks, Haha, Confused, Sad, Upvote si Downvote).

 • Pentru a adauga 1 punct de reputatie, apasam pe Like: ZxBpT7m.png. De asemenea, daca nu apasati pe butonul Like, ci doar tineti cursorul pe iconita, puteti opta pentru Thanks respectiv Haha: VdhtIhK.png, sau Upvote: x3a3ppG.png (cand este disponibil). Odata ce ati adaugat reputatie in casuta in care scrie 0, va aparea 1; daca scrie deja 1, inseamna ca un alt user, a acordat deja reputatie, dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea 2, si tot asa.
 • Pentru a acorda reputatie negativa, apasam pe Downvote: dTaA3KM.png (cand este disponibil). Odata ce ati acordat reputatie negativa reputatie in casuta in care scrie 1, va aparea 0; daca scrie deja 0, inseamna ca nimeni nu a acordat reputatie postului respectiv, sau un alt user a considerat ca postul nu este adecvat si a i-a acordat reputatie negativa (-), dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea -1, si tot asa.
 • Reactia Confused GlQLuxN.png sau Sad 6VYTdFQ.png nu adauga nici reputatie positiva, nici negativa, este neutra.


Reputatia acordata se salveaza in profilul fiecarui membru.

Reputatia fiecarui membru, ne poate arata cat de utile (sau nu) au fost raspunsurile date, precum si daca acesta este un utilizator in care putem avea o oarecare incredere.

In incercarea de a estompa spamarea cu reputatie (pozitiva sau negativa), am introdus urmatoarele limitari (comuniste):

 • Membrii obisnuiti ai forumului pot da maxim 3 puncte de reputatie pozitiva si 3 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore);
 • Membrii cu rangul de +Helpers pot da maxim 4 puncte de reputatie pozitiva si 4 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore);
 • Membrii cu rangul de *Vetaran pot da maxim 5 puncte de reputatie pozitiva si 5 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore);
 • Membrii cu rangul de Amabsadors pot da maxim 10 puncte de reputatie pozitiva si 10 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore);

P.S: Nu puteti sa va dati reputatie singuri, deci, de aceea nu vedeti iconitele si la posturile voastre.

Succes :pct2:

 • Like 1
 • Haha 1
 • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adaugat imaginile si schimbat textul ce continea plus si minus (cum era pe versiunea mai veche a forumului) cu in sagetile existente in momentul de fata :P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut posturi de-ale tale la topicuri din 2011, la care fara doar si poate meritai -1 (de ce? pentru ca ai readus la viata un topic vechi de 3 ani, fara sa aduci o informatie utila, ci ca sa-i urezi bun venit unui membru vechi de 3 ani.). Nu ai primit, sau, nu la toate. Probabil ai si alte posturi care nu isi au rostul si la care ai primit -1, nu am apucat sa verific. Ca se face si abuz, da, se mai si face, dar utilizatorii care fac asta sunt avertizat/suspendati. Totusi, la ce am vazut pana acum nu prea pari victima unui abuz.

 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...