+lolek 12 Report post Posted December 6, 2009 Mircea Geoan?? Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Share this post Link to post Share on other sites
+Lus 455 Report post Posted December 6, 2009 Inca nu se stie sigur daca a castigat ... . Exit-poll a anuntat rezultatele de le 19:00 nu cele oficiale de la 21:00 . Pe la 11:30/12 o sa aflam sigur cine o sa ne reprezinte tara... . Si ideea cu permis la 16 ani,nu cred ca e o idee foarte buna,deoarece tinerii au boala vitezei si ... accidentele se vor inmulti . Quote Share this post Link to post Share on other sites
+lolek 12 Report post Posted December 6, 2009 Eu mi-as dorii.Cu totusi ca majoritatea la varsta asta nu vad doar VITEZA si nu se gandesc la cei din jurul lor sau la ei insusi.Dar unii chiar merita. Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted December 6, 2009 Permisul la 16 ani nu mi se pare nici mie o idee prea buna. Totusi, sa vedem daca va iesii Mircea Geoana sau nu Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
Norbert 0 Report post Posted December 6, 2009 Da ... ar fi o greseala mare. In Germania a fost o perioada in care tot asa la 16 ani puteai sa iei carnetul ... Au renuntat la idee dupa cateva luni din cauza numarului alarmant de accidente Quote ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica Share this post Link to post Share on other sites
cristianh2r 1 Report post Posted December 7, 2009 Nu este mare diferen? Quote Share this post Link to post Share on other sites
x6IT32 0 Report post Posted December 7, 2009 Base a iesit preedinte, nu Geoana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Biencutza25 14 Report post Posted December 7, 2009 In final Base e presedinte asta e ! Eu inca n-am drept de vot DAR mi se pare ceva necurat in alegerile astea ....... cum naiba s-au inselat toate cele 3 organizatii ( nush cum sa le zic altfel ) care au dat rezultatele la exit pool ?? Din cate am inteles e prima data cand se intampla asa. NU mai interesaza politica mai deloc ...dar oricum mi se pare ceva putin cam suspect ) in fine....mi-as fi dorit sa iasa Geoana ...acum asta e ... inca 5 ani de scandal... ) Quote Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul. Share this post Link to post Share on other sites
+GodsOtherHand 639 Report post Posted December 7, 2009 Multe lucruri is ciudate. Basescu a spus rezultatele FINALE inainte chiar de a se afla rezultatele de la exit pool, mai acei oameni care "am venit sa votez si aici", cele 3 institutii care s-au inselat.. Quote love is a verb Love is a doing word Share this post Link to post Share on other sites
+Lus 455 Report post Posted December 7, 2009 Au avut loc niste fraude nesimtite ... nici in ultimul moment nu se lasa din furat... . A vazut ca pierde (base) si s-a injosit iar sa fure ... .Sunt prea multe coincidente ... cum a zis si GodsOtherHand,a anuntat rezultatele inaintea exit-pollurilor,lumina s-a intrerupt la mai multe sectii de votare,masini pline cu oameni au fostt vazute la mai multe sectii (aceeasi masina). Eu am fost pus "supraveghetor" la o sectie speciala ... am "prins" 3 dube (maxitaxi) cu 15,16 oameni ... am luat nr. de inmatriculare,l-am trimis mai departe (la ceilalti coechiperi de la celelalte sectii) si i-a ghiciti,aceleasi dube au fost vazute la mai multe sectii de votare ... . Ciudat nu? Se presupune ca multe din voturile lui geoana,provenite de la sectii precum cele din Constanta,Timisoara,Arad s.a. ,au fost declarate nule . Acum asteptam rezultatele dupa contestare ... sper ca (,) Chiorul va pierde ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+lolek 12 Report post Posted December 8, 2009 Si eu sper la fel:D Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Share this post Link to post Share on other sites
+Lus 455 Report post Posted December 8, 2009 Stire de ultima ora: voturile (mai mult ca sigur) se vor relua. dar daca paza va fi la fel ... degeaba se reia votul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Biencutza25 14 Report post Posted December 8, 2009 Ma bucur ca nu sutn singura care crede asta ! Sincer cred k e o mare hotie ! Extrem extrem de multe coincidente . Pana si eu care n-am drept de vot imi dau seama de asta...apai restul oamenilor care sunt direct implicati...gen cei din staff-ul lui Geoana ! L-au facut sa para un tembel...seara era bucuros etc. si au avut grija sa il faca sa pice de papagal . Mi-e cam rusine de tara in care traim din pacate P.S M-am saturat de Base e un hot Quote Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul. Share this post Link to post Share on other sites
Norbert 0 Report post Posted December 8, 2009 Toti sunt hoti ! Iar in PSD sunt cei mai mari. Pana la urma nu conteaza cine e presedinte. Tot nu o sa traim mai bine. Quote ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica Share this post Link to post Share on other sites
+Lus 455 Report post Posted December 9, 2009 Toti sunt hoti ! Iar in PSD sunt cei mai mari. Pana la urma nu conteaza cine e presedinte. Tot nu o sa traim mai bine. unii din hotii "mari" ai PSD-ului sunt acum in PDL . Tot nu o sa traim mai bine. de unde stii tu sigur? faptul ca base nu a facut mai nimic pentru tara asta nu inseamna ca geoana nu ar face ...sa-l lasam sa vedem de ce e in stare. Quote Share this post Link to post Share on other sites