Biencutza25, on 06 February 2010 - 05:34 PM, said:
Eu am instalat AVG 9.0 este cumparat cu licenta deci nu e trial sau altceva . Persoana cu care vreau sa fac schimbul are Kaspersky din cate stiu eu .... dar ideea e ca nu am problema asta doar cu o singura persoana.... asta se intampla de fiecare data cand vreau sa transfer un fisier . este posibil ca problema sa vina de la mine...acum sincer chiar nu mai stiu ce sa zic .
edit : Am observat ca problema asta nu o am doar in calculator la mine . Am incercat sa trimit de pe un alt calculator si este aceeasi problema . Este posibil sa fie id-ul meu de vina ?
... pune avg-ul cumva pe pauza (dezactiveaza-l temporar) si fa un scan cu kaspersky sau cu mc-afee on-line si vezi ce spun astia doi... no ofense for anybody, dar sa dai bani pe avg este ca si cum i-ai baga de buna buna voie intr-un foc de tabara ce arde greu si are nevoie de ceva "boost"
... chestia cu proxy este foarte adevarata dar este putin probabil sa navighezi din ambele locatii prin acest gen de server-e... tine-ne la curent cu ce ai mai rezolvat