Jump to content
Sign in to follow this  
GodsOtherHand

Samsung Sgh-J150 Problema La Jocuri Si Poze

Recommended Posts

Am un Samsung SGH-J150. Recent am incercat sa pun jocuri pe el, si am observat ca daca fisierul JAD al jocului depaseste ~300kb atunci imi spune ca este prea mare (desi memorie ar fi libera). Vreo metoda de a rezolva problema?

Ah, si am observat ca pozele ".jpeg" nu sunt recunoscute. stie cineva un soft sau o metoda de a face si aceste fisiere vizibile pe telefonul meu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru prima problema (cea cu jocurile) nu prea stiu de ce telefonul face figuri, probabil vreun bug in soft.

A doua problema, cea cu pozele in format .jpeg cred ca ar putea fi rezolvata prin convertirea imaginii din .jpeg in .png de exemplu. Pentru convertire poti folosii orice editor de imagini, printre care chiar si Paint (File -> Save As -> Save as type: Alegi PNG)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sistemul nu este busit, este doar limitat. Are o marime maxima alocata si nu o poate depasi. La fel este si la playlist(maxim 200de piese), soneria mai mica decat 8MB sau ceva de genu... Mai stiu pe cineva cu un celular asemanator si are aceleasi limitari. Telefonul NU este defect.

Cat despre imagini, stiu ca le pot converti. Problema este ca daca as vrea sa trimit o poza de pe un sony ericsson (care in general salveza pozele facute cu extensia .jpeg , atunci nu le pot vedea:P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, am inteles. Pai, in cazul pozelor nu ai ce sa faci in situatia descrisa de tine. (decat sa descarci poza in calculator, o convertesti, dupa care o pui inapoi pe telefon, dar e putin :stars::crazy:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×