Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Google Adsense Noua Interfata In Beta

Recommended Posts

Cei de la Google, se pare ca updateaza si interfata serviciului Adsense:

Mai multe detalii aici: http://adsense.blogspot.com/2010/11/introducing-new-adsense-interface-now.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iata si anuntul oficial cu privinta la lansarea noi interfete de Adsense:

Google_Adsense_logo.png

Bună ziua,

Săptămâna trecută am început implementarea versiunii beta a noii interfeţe AdSense pentru toţi editorii noştri, astfel că dorim să vă anunţăm că aceasta a fost activată şi în contul dvs. Noua interfaţă, inspirată de feedbackul direct primit din partea editorilor noştri, cuprinde funcţii create pentru a vă ajuta să obţineţi venituri mai mari cu ajutorul programului AdSense. Aceasta vă pune la dispoziţie date de performanţă cu ajutorul cărora puteţi lua măsuri, vă oferă un grad mai mare de control asupra anunţurilor care apar pe site-urile dvs. şi vă ajută să gestionaţi contul într-un mod mai eficient. Noua interfaţă vă facilitează accesul la informaţiile despre venituri şi plăţi şi simplifică identificarea funcţiilor relevante şi efectuarea de modificări în cont.

Pe lângă modificările de ordin vizual aduse contului AdSense, printre noile funcţii se numără următoarele:

  • Mai multe date: Acum puteţi rula rapoarte de performanţă detaliate în funcţie de tipul de anunţ, de dimensiunea anunţului, de unitatea de anunţuri, de tipul de direcţionare şi de tipul de sumă licitată pentru veniturile totale şi pentru alte valori în funcţie de zi, săptămână sau lună ori pentru un interval de date personalizat.

  • Rapoarte grafice de performanţă: consultaţi rapid veniturile şi alte valori de raportare într-un format grafic. Puteţi să comparaţi cu uşurinţă performanţa obţinută de-a lungul timpului şi să consultaţi valori cum ar fi afişările, clicurile şi veniturile, într-un singur grafic.

  • Comenzi mai uşor de utilizat: puteţi găsi toate comenzile pentru anunţuri, inclusiv noul centru de examinare a anunţurilor, într-un singur loc: în fila „Permiteţi şi blocaţi anunţuri”. În plus, acum puteţi căuta anunţuri în centrul de examinare a anunţurilor în funcţie de tipul de anunţ, de cuvântul cheie, de adresa URL sau de reţeaua publicitară, apoi puteţi alege să le permiteţi sau să le blocaţi.

  • Ajutor integrat şi resurse online: găsiţi cu uşurinţă răspunsuri la întrebări, la momentul potrivit, cu ajutorul unei casete de căutare care apare acum în fiecare pagină. De asemenea, puteţi găsi cu uşurinţă actualizări şi sfaturi de optimizare în pagina Resurse, recent modificată.

Atunci când vă conectaţi la contul AdSense la adresa http://www.google.com/adsense, vor apărea interfaţa actuală (pe care o cunoaşteţi) şi un link „Încercaţi noua interfaţă AdSense beta” în colţul din dreapta sus al ecranului. Dacă faceţi clic pe acest link, veţi fi condus la noua interfaţă.

Accesaţi http://www.google.com/ads/newadsense pentru a consulta Ghidul introductiv, pentru a urmări seria de videoclipuri şi pentru a afla mai multe despre unele dintre funcţiile din noua interfaţă.

Reţineţi că este posibil ca anumite funcţii din interfaţa AdSense actuală să nu fie disponibile încă în noua versiune, dar puteţi trece oricând de la o versiune la cealaltă. Puteţi găsi mai multe informaţii la adresa https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=164489. Vom publica în această pagină toate eventualele actualizări.

Dacă aveţi nevoie oricând de ajutor pentru noua interfaţă, accesaţi https://www.google.com/adsense/support/as/bin/topic.py?hl=ro&topic=25399.

Cu stimă,

Echipa Google AdSense

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...