Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vrei sa faci un userbar folosind fireworks ? ei bine uite cum se face :)

deschizi un nou fisier , width : 350 ; height : 19 ; resolution : 72 ; de preferabil transparent . Folosind rectangle tool acoperim toata suprafata nici mai mult nici mai putin , W:350 ; H:19 .

f_rewem_a45e6d5.jpg

folosind paint bucket tool alegeti o culoare favorita . eu o sa folosesc negru.pentru efectul de linii verticale orientate spre dreapta , jos la proprietatile paint bucket toolului , la texture , cautati si selectati Line-Diag 1.

f_asdasm_aae0eeb.jpg

pentru deschiderea culorii in partea de sus a userbarului va trebui sa folosim ellipse tool. lungime si latime dorita , culoarea o selectati tot cu paint bucket tool . de obicei se foloseste alb , dar eu voi folosi rosu.

f_dddm_7e74245.jpg

apoi duceti-va la proprietati jos , la edge selectati feather , si de obicei se pune 30 dar puteti pune cat doriti . eu am sa pun 20.

f_dddddm_b498bd5.jpg

userbarul este gata , mai trebuie doar sa luati o imagine. eu am decupat "saw" l-am pus in topul celorlalte layere sa se vada , si l-am incadrat. acum va trebuie fontul VISITOR , si scrieti ce doriti.

f_asdasm_1a2b184.jpg

in final imaginea va arata asa :

f_Untitled1m_ad24d02.png

tutorial facut de mine.

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.