Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/07/2016 in all areas

 1. Tot mai multe topicuri, aceleași răspunsuri. Ca să fie totul clar, o să vă arăt cum să schimbați detaliile de sub avatar într-un topic. Acele detalii se încadrează în userInfoPane, iar ele pot fi modificate atât din Templates, cât și din CSS. 1. Intrați în Look & Feel > Tema d-voastră > Global Templates > userInfoPane 2. Ștergeți tot ce aveți acolo și introduceți următorul cod: 3. Intrați în CSS > ipb_styles.css și introduceți la sfârșit următorul cod: 4*. Ca să vă apară și datele din Custom Profile Fields în userInfoPane, duceți-vă în Members > Custo
  1 point
 2. Da, pai chiar nu stiu de ce nu merge cu Rufus, probabil nu-i suporta compresia, fie Rufus nu stie sa-l faca boot-abil.
  1 point
 3. Cel mai probabil din cauza fisierelor de boot, probabil Microsoft nu a vrut sa-l faca sa mearga si pe usb. Nu stiu, intreaba-i:))).
  1 point
 4. Uitasem, pentru cei care vor totusi sa puna windows-ul pe stick, nu va merge cu softuri gen Rufus! Aveti nevoie de programul WinToUSB, aveti link aici: https://mega.nz/#!spYjmZBY!4yrGLRCyXSP3m80132vOpajPkRPu7vMAFeDImudEJfE. Daca nu stiti cum se face, aveti aici un tutorial in imagini: https://mega.nz/#F!k05CHDKC!ZBKDkmR_YCWlY2PSfRj_7g. Cateva screenshoot-uri cu XP https://mega.nz/#F!M9QzWBiL!HNE4VHSGHvClloqV6N7QOw.
  1 point
 5. Tu ii dai la baiat -1 ca ti-a facut minibannerul , asta e rasplata ta ? Doamne ce oameni ....
  -1 points
 6. Salut pct ,am sa va arat cateva poze unde scrie pe ele cam ce as avea si eu nevoie Pot face bara asta sa fie cu rosu in loc de verde? Daca da ,cum? Imi puteti spune si mie care este codul pentru acesta culoare? Deci pana la urma se poate traduce acp-ul sau nu ,eu am instalat acel pack,dar tot nu merge,ce setari mai trebuie sa fac? si inca ceva Am instalar forum icons dar mie in boardindextemplate nu imi arata asa cum spune in tutorialul acela adica nu este la fel ,si mie frica sa nu sterg altceva,ma puteti ajuta cumva As fii foarte recunos
  -1 points
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.