Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/2021 in all areas

  1. A trecut ceva timp de la ultima actualizare majora, insa iata ca 2021 vine cu vesti bune pentru PC Troubleshooting. Platforma forumului a fost actualizata la zi si totodata am trecut la https (in sfarsit ). Pe langa securitatea imbunatatita si functionalitatile noi am reusit sa personalizez si design-ul pastrand totusi aceeasi linie cu care suntem obisnuiti. Am facut cateva teste si totul pare sa fie in ordine, dar in caz ca descoperiti vreo neregula va rog sa semnalati.
    2 points
  2. A venit „iepurașul” mai devreme
    1 point
  3. Rikki de pe Invisionpower a realizat recent un ghid in 7 pasi care ne dezvaluie cum ne putem proteja forumul IPB, fara a avea nevoie de mari cunostinte. Pentru ca nu aveam pana acum un astfel de articol pe forum, iar ghidul este foarte bun, mai ales pentru incepatori, voi prelua si eu mai jos cele 7 etape, informatiile suplimentare putand fi citite aici: https://invisionpower.com/news/7-ways-to-secure-your-community-r960/ 1. Fi selectiv cand adaugi noi administratori - daca acordati cui nu trebuie permisiuni de administrare este ca si cum ati baga hotul in casa. Acordarea tuturor permisiu
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.