Jump to content

Gabriel R.

+Veteran
 • Posts

  1,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Gabriel R.

 1. Poți da un print screen? E normal ca Windows-ul să consume ceva memorie, pentru că și el are nevoie de RAM să-și ruleze procesele. Acum, depinzând unde-ți vede mai puțin RAM, pot fi probleme diferite (versiune de Windows - trebuie să te asiguri că ai pe 64 de biți, deși probabil ai, din moment ce vede ~6GB).
 2. http://lmgtfy.com/?q=find+ip+by+facebook
 3. Salutare! Poți să te folosești de următoarea resursă. https://docdro.id/4CMtzFb Poți folosi POO pentru a implementa lucrurile de acolo, realizând și o aprofundare despre Divide & Impera.
 4. https://sourceware.org/binutils/docs/binutils/objdump.html Eventual, cu binutils package
 5. https://stackoverflow.com/questions/273145/is-it-possible-to-decompile-a-windows-exe-or-at-least-view-the-assembly
 6. Dacă scoateți ceva bani, trebuie să declarați veniturile, alea alea. Și un link către ANPC nu ar strica + o politică la vedere.
 7. https://wordpress.stackexchange.com/questions/105795/remove-index-php-from-permalinks
 8. Nu, ideea e să știu cu exactitate ce sticlă a fost otrăvită.
 9. Ești la o petrecere și ai 100 de sticle de vin. Cineva ți-a otrăvit o sticlă și mai ai o oră până la servirea participanților. Ai 10 șoareci, fiecare poate să bea oricât vin, iar dacă se otrăvește, moare într-o oră. Folosește șoarecii ca să afli care sticlă este otrăvită. Cum te descurci?
 10. Pentru măsurarea timpului de execuție se poate adapta următorul cod după nevoi: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main(void) { clock_t start, finish; long loop; double result, r2, elapsed_time; printf("Inmultirea a doua numere reale de un miliard de ori...\n"); result = 3.1415926535897; start = clock(); //inceputul experimentului for (loop = 0; loop < 1000000000; loop++) { r2 = result*16.0; } finish = clock(); //sfarsitul operatiilor cronometrate elapsed_time = (double)(finish - start) / CLOCKS_PER_SEC; printf("\nProgramul necesita %6.2f secunde.\n", elapsed_time); return 0; } Pentru eficiență ca spațiu de memorie ocupat: https://stackoverflow.com/questions/10443131/how-much-memory-a-c-c-program-is-using
 11. E văzut, sigur. Când rulezi din My Computer nu-l vede după ce-și dă primul restart.
 12. https://www.banggood.com/ - Din experiența cu ei livrează cu Poșta Română cam greu (2 săpt - 1 lună, în funcție de cât de aglomerat e și la noi), dar produsele sunt ok.
 13. Poți folosi Yoast Seo. https://ro.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/ Acolo ai o secțiune ceva în genul: https://i.imgur.com/undefined.png
 14. Am încercat să instalez un Windows 8.1 pe un laptop cu un Skylake și întâmpin ceva probleme. În UEFI, stickul nu e văzut, chiar dacă e imaginea cu sistemul de operare e pusă pe stick cu rufus, în setări de GPT - for UEFI. Pentru alte calculatoare funcționează, deci sigur nu e de vină imaginea. Am văzut că pe net sunt niște advice-uri pentru windows 7, dar din câte am înțeles, nu ar fi valabile și pentru windows 8.1 (nu știu sigur dacă acest lucru e adevărat sau nu). Deci, a mai avut cineva o asemenea probleme și a reușit să-i dea de cap?
 15. https://yoast.com/social-media-optimization-with-yoast-seo/
 16. Eclipse: http://www.eclipse.org/downloads/eclipse-packages/ IntelliJ: https://www.jetbrains.com/idea/
 17. Uite aici niște resurse pentru liceu: https://invatainfo.ro/
 18. Uite aici niște sfaturi pentru HTTP error: http://docs.presscustomizr.com/article/229-fixing-errors-when-uploading-images-in-wordpress În plus, încearcă să redimensionezi imaginile, să nu aibă mai mult de câteva sute de kB maximum.
 19. https://stackoverflow.com/questions/1846882/open-basedir-restriction-in-effect-file-is-not-within-the-allowed-paths Iar cu eroare HTTP, e o eroare destul de comună pe wp. Intră în librăria media, ia de acolo imaginile pe care le încarcă și primești eroare.
 20. Încearcă să-ți salvezi bazele de date cu posturi și să faci un clean install la wordpress/încearcă să lași o temă default câteva zile și să vezi dacă îți mai face bube. Dezactivează odată cu tema ta și modulele. Dacă faci clean install, trebuie să salvezi și ce mai ai prin wp-content, iar mai jos ai niște chestii despre ce să salvezi din db. https://codex.wordpress.org/Backing_Up_Your_Database
 21. Încercă să dai un mail la host, să vezi care-i treabă. E posibil să aibă ei o explicație. Și dă și un scan pe wp după malware
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.