Jump to content

Roberth

+Helpers
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Roberth

 1. Helllooo,  

  Știu ca nu este mare lucru, abia aseară l-am instalat. Cunosc riscurile, costurile și tot ceea ce tine de acest proiect. 

  Ideea sta în felul urmator: mă gândeam sa fie doar pe România ( Isaard România Social) sau ceva gen. Asta deoarece nu mă pot ridica la standardele Facebook, Instagram, Twitter etcetera. 

  Dacă treaba asta ar funcționa,  bineînțeles,  versiune premium, dedicat, tot ceea ce este necesar sa supraviețuiască pentru o rețea românească. 

  Da, da.. Știu, sunt atâtea rețele.. Dar decât sa fac o comunitate de jocuri, prefer un astfel de proiect. 

  Acum, aștept păreri despre proiectul prezentat.. Eu zic ca merita încercat...

  https://isaard.com

  • Like 1
 2. Salut, 

  Este un moment dificil si neasteptat. Site-ul este complet configurat, toate functiile functioneaza perfect, emiterea facturilor este automata, forum-ul este accesibil in mod automat doar celor care aplica o comanda si o finalizeaza. Adresa de email este setata pentru a emite in mod automat un raspuns. Chat online client si administrator, inregistrata in Google, ofer si pagina de facebook.

  Alte detalii, intrebati si astept oferte.

 3. Sa inteleg ca nu a schimbat cu nimic schimbarea temei? Renunta la codurile html, daca dupa asta este problema aparuta, trebuie sa functioneze. Probabil aceste coduri de spui, sunt generale, raman pe orice tema instalata.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.