Jump to content

tycy

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

tycy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut, Am si eu doua probleme , la care sper sa gasesc un raspuns aici pe forum ! 1.Am atasat o imagine , imi poate spune cineva care este problema de ce se vede atat de mic forumul? 2.La orice tentativa de upload , primesc o eroare de genul M-am documentat si din ce am inteles este legata de folderul tmp.Pe host din anumite motive cand creezi un subdomeniu iti administreaza si un folder separat in root , separat de public_html , ceva de genul. Am incercat sa fac un subdomeniu redirectionat catre public)html/forums , am pus acolo un fisier de test index.html Primesc eroarea asta. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at webmaster@forums.apocalypsemu.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Multumesc.
 2. Poti reusi cu second group..doar atat.. Vad ca au bug si pt warning..daca dai ban din warning si il scoti..mesajul cu warning points dispare dar char-u ramane banat..Mult prea multe probleme versiunea asta
 3. Am incercat exact unde arati..nu merge..am pus si grup,si membru si morti masi..nimic. PS:Ideea e asa , procedura care ai postat-o tu merge pentru moderatori , sa faci grupurile moderatori , ca sa le faci administrator degeaba.Singura solutie e ca in momentul cand editezi grupul mentru membru Adaugi Primary group ce vrei tu , si la secondary adaugi Grupul Default de Administrator sau cum il ai tu editat..si doar asa merge. Ai putea te rog explica cum ai facut poate fac eu ceva gresit P.S2:Pentru fiecare forum in parte nu se poate asai?
 4. Beta 6 , ca la beta 8 nu ii pot da update..am gasit cum sa adaug inca un grup la Moderators , dar daca fac acelasi lucru si la Administrator cu acelasi grup nu merge , nu-mi apare linkul catre ACP..dar pt forum..inca caut.
 5. Salut ! Detin un forum de ipb 4 , i-am facut upgrade de la 3.4 . Ori nu ma mai pricep eu sa umblu intr-un forum ori e bulit de la ei cu beta.. Are cnv instalat ipb4 , am urmatoarele probleme. Nu reusesc sa adaug inca un grup cu acces la ACP. Nu am gasit unde sa adaug moderator doar la un forum. Nu am reusit sa dau permisiuni de moderator si la alte grupuri decat cele standard. Ma poate ajuta cineva cu problemele astea? Ms mult
 6. http://astrotm.com/forum/ Am reusit sa-l rezolv: Edit settings -> Use image directory -> si am ales deflection As mai avea o singura problema..nu imi arata logo-ul si nu stiu de unde sa-l schimb. Trebuie sa schimbi tema de jos ca nu e default inca:)
 7. Pai eu nu am facut nimic la ea.am gasit tema,lasata de un coleg de al tau..am pus cele 2 fisiere si cam atat Ps stii cumva cum pot schimba imaginile alea de pe randuri...read/unread topics..noruletii aia sau ce or fi ei
 8. Salut din nou,am gasit pe forum aici skinul Deflection l-am instalat totul pare sa mearga ok dar imi lipsesc cateva imagini.ma poate ajuta cineva cu o rezolvare? Edit,am incercat sa le pun de pe tema default si am observat ca ele exista deja..deci problema e undeva in cod.
 9. Imi poate spune cineva cum as putea pune un spatiu intre acestea doua..se vede prea urat lipite.
 10. Acum ceva timp am facut un tutorial de aranajre sub-forumuri pe 3 coloane si cred ca tot atunci am citit ceva de description forum deasupra la subforumuri,nu stiu ce sa intamplat ca atunci cand vreau sa pun o descriptie la un forum fara sub-forum nu mi-o arata,la celelalte merge.Ma poate lamuri cnv ce trebuie facut.
 11. Pluginul acela de iti arata "Show moderation tool" este de tema sau e ceva separat,ca tare mi l-as dori si eu:) Ms mult
 12. M-am uitat eu pe la Custom profile fields dar tot nu am reusit sa-mi dau seama ce trebuie sa bifez ca sa mi le arate acolo?
 13. Cum pot afisa informatiile de mai sus ca in poza de mai jos. Am cautat pe forum,sigur exista vreun link dar probabil nu am stiut eu cum sa caut. PS: Am problema asta la forum , si nu stiu de la ce e..e posibil sa fi sters eu cv de prin forum desi nu am intrat prin fisiere. PS2: Am facut tutorialul acela cu sub-categoriile de iti arata + urile alea si ti le aranjeaza pe coloane.Merge pentrul sub-forumurile din forumul principal dar la sub-sub forumuri nu merge.vreo solutie? Multumesc anticipat pentru tot
 14. Pentru sub-sub forumuri? am bagat,nu merge
 15. Daca urmezi pasii totul merge perfect,numai ca am o nelamurire.Daca ai sub-forumuri intr-un alt sub-forum pe acelea cum le schimb? Cum le pot face sa apara la fel ca pe principal?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.