Jump to content

longname

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by longname

 1. Salut,

   

  1. Am o problema cu link-urile de youtube in chat, la posturi, pe tot forumul. Nu-mi apare videoclipul de pe youtube, apare doar link-ul.

  Am incercat tot ce am gasit aici pe forum si nu merge nimic.Am cautat si tutoriale de adaugare bb code, media tag. si nu am rezolvat mare lucru.

  2. Cum fac sa apara pe forum cand pun un link cu un topic, asa ca la voi aici .?

  3. cum modific culoarea la scrisul de la subforumuri, gen sa fie alta culoare cand e un post nou in subforumul respectiv sa se diferentieze mai mult. (daca se poate) 

  http://imgur.com/ECtRgdH

  Mersi

   

 2. Buna seara si bine v-am gasit, am zis sa ma prezint si eu, ca nu se stie ce ne rezerva viitorul .

   

  Numele meu este Laur/Laurentiu, cum doriti :) am 21 de ani, stau in Timisoara si momentan lucrez in domeniul Radio & Telecomunicatii.

  Am ajuns aici din dorinta de cultivare(mereu dorinta de cultivare si informare), sunt pasionat de ipb, gaming, it(atat cat ma pricep) .

  Sper sa ne intelegem ..

   

  Bafta

 3. Buna ziua,

   

  Avand in vedere ca nu ma mai pasioneaza gaming-ul (cs-ul in mare parte) asa mult si mai joc destul de rar alte jocuri, pe langa timpul care mi-l ocupa munca, as vrea sa deschid o comunitate.

  Nu din ideea de a ma reapuca de gaming, din motivul ca administrarea unei comunitati este ceva ce m-a pasionat de ceva vreme. Lasand deoparte povestile, vreau sa deschid o comunitatea care sa nu fie neaparat destinata gaming-ului daca intelegeti ce vreau sa spun..

  Si nu stiu ce nume pentru domeniu sa aleg .Asa ca va rog daca binevoiti sa-mi recomandati ceva nume pentru domeniu sa nu contina cs si gaming vreau sa fac o comunitate mai complexa sa nu se bazeze pe cs sa cuprinda mai multe (nu stiu inca ce).

   

  Sper sa nu se considere reclama dar de exemplu (indungi) nu este un nume de comunitate care reflecta cs-ul. Asa ceva as vrea .

   

   

  Multumesc

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.