Jump to content

Cosmin.vld

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cosmin.vld

 1.  

  Spatiul de stocare este impartit in mai multe "bucati". Prima este spatiul de sistem (System Storage), unde se vor instala aplicatiile, a doua este USB Storage unde se vor stoca fisierele media (poze, muzica, filme, documente). Imagine explicativa aici.

  Daca in System Storage ai disponibili doar 2 GB de exemplu, atunci vei putea instala aplicatii ce vor cumula un total de ~2GB, chiar daca dispozitivul are 16 GB, restul spatiului fiind alocat fisierelor media. In anumite cazuri/dispozitive impartirea spatiului de stocare nu este prea corecta, iar singura metoda oficiala de a instala mai multe aplicatii pe dispozitiv este achizitionarea si utilizarea unui card de memorie microSD, urmand a muta aplicatiile (nu se muta complet, dar o buna parte din acestea da) care permit asta pe microSD. Neoficial, se poate mari spatiul de sistem (system storage) prin root-are si custom ROM-uri, sau chiar se pot instala aplicatiile 100% doar pe cardul de memorie.

   

   

  Gaby, multumesc pentru raspuns! Am un S4, dar memoria interna este folosita la comun, adica in ea se stocheaza atat aplicatiile, cat si fisierele media... Atasez doua printscreen-uri pentru a se evidentia ceea ce am scris mai sus. In prima fotografie card-ul SD este scos din telefon, iar in cea de-a doua este introdus.

  post-33977-0-09435700-1418212633_thumb.p

  post-33977-0-85627900-1418212640_thumb.p

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.