Jump to content

Sho-Kar-ON

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sho-Kar-ON

  1. Salut, am instalat IPS4 pe o cale(nume.ro/board/) si acum vreau sa il mut pe (nume.ro/forum/). Am mutat absolut tot, am modificat in conf_global.php calea si merge totul bine, dar nu apar iconitele(citeste tot cu nume.ro/board/etc). Am incercat sa ma documentez, dar am gasit topicuri doar ptr IPB 3.x.

    eroare in inspect element - https://prnt.sc/gjf28q

    iconite - https://prnt.sc/gjf2oh

    linie din conf_global.php - 'base_url' => 'http://rigged.ro/forum/',

    P.S. in a doua poza am intrat cu mozilla deoarece nu avea chache de la vechea cale(nume.ro/board)

  2. da am modificat .httacces adaugand urmatoarele linii ca sa pot incarca teme mai mari de 2mb

    php_value memory_limit 30M
    php_value post_max_size 100M
    php_value upload_max_filesize 30M

    edit+

    in uploads/logs am decat un fisier index.html care e gol

    12 minutes ago, gadeas said:

    Verifica logu de erori de la Apache sau engine-ul folosit de firma host.

    unde mai exact?

    Aparent, am sters liniile adaugate de mine si am incarcat iar fisierul .httacces si am incercat sa descarca tema de pe ips si a mers, problema era de la acele linii adaugate.

  3. Salut, azi m-am intalnit cu o problema. Am vrut sa fac un backup la tema editata decatre mine si a aparut o eroare cand am apasat butonul download, chestia e ca decat la tema default nu-mi da eroarea resectiva, cum pot rezolva?

    --------------------------------------

    Pagina nu funcționează

    Momentan, reclama.ro nu poate procesa această solicitare.

    HTTP ERROR 500

    ------------------------------------

    Multumesc!!!

  4. Salut, nu ai nevoie de verificare email(pierzi lume multa) o intrebare de genul "cate litere are covantul "masina"  si pui la rspuns 6 sase + capchta e suficient, am probat pe propria piele, am fost si eu invadat de booti din Rusia.

    EDIT:

    in legatura cu mailul, trb sa-ti faci mail gen info@numecomunitate.domeniu din cpanel -> functie si dupa care sa-ti faci setarile in acp dupa datele de pe cpanel de la mail

    ACP->system->system setings->emai-l setup si faci setarile

  5. 9 hours ago, Sebastian C. said:

    O poți șterge din baza de date cred sau îți setezi o altă temă default și ar trebuii să le scoate pe cele două.

    am rezolvat problema reintroducand un backup vechi de cateva zile, am incercat sa introduc o alta tema si sa o fac default dar tot ramanea cea bugata pe default(erau 2 teme pe default, cand am setat alta tema pe default, a devenit cea nebugata vizibila si tot asa, cea bugata tot default)

  6. On 01.09.2017 at 1:32 PM, ZEW said:

    Păi verifică toate fișierele (admin & public) din folderul de unde l-ai downloadat în FTP, iar acela nu se numește hook ci o aplicație.

    da e o aplicatie, scuze. am cautat peste tot, am sters ce am stiut ca e de la aplicatie, am intrat si in phpmyadmin am sters la fel nu stiu ce sa mai sterg...

     

  7. 34 minutes ago, ZEW said:

    Până la urmă cu ce dorești să te ajutăm?

    cu stergerea hookului manual, deoarece a mai ramas o parte din el si cand ii dau sa-l instalez ma redirectioneaza spre upgrade apps si imi zice ca toate sunt la zi

  8. Salut, am inserat fisierele hookului sos34 server list 2.1.1 in ftp dupa care m-am dus in ACP sa il instalez, problema e ca atunci cand incerc sa il instalez(cand dau click pe install) ma redirectioneaza spre upgrade apps(doar la acest hook imi face)

    PS: l-am mai avut instalat, si a mers. Am vrut sa il dezinstalez deoarece gasisem altceva mai bun pe moment, dar a fost fake si in timp ce incarcam fisierele noi i-am dat sa il dezinstalez(el rula) si s-a creat o aeroare de database nu mai mergea forumul doar ACP. Am sters chestii legate de el si pana la urma a pornit forumul, dar au ramas templateurile si nu stiu de unde sa le sterg manual.

    Daca as sterge templateul cred ca nu o sa ma mai redirectioneze spre upgrade apps(am sters CSS/tot ce era legat de el din baza de date si din ftp la hooks fisierul respectiv)

     

  9. Incearca
    1) intra cu tema default pe forum sa vezi daca acolo iti apare, daca iti apare treci la pasul2
    2) ACP -> click pe look of feel -> click pe tema ta -> click pe board index -> boardindex template -> cauti cu CTRL+F col_c_stats(sunt 2 cautari, tu te uiti la cautarea a2) dupa o linie care seamana cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li> si modifici cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li>

    un +1 daca te-am ajutat

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.