Jump to content

sharosky

+Helpers
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by sharosky

 1. ie muarte emails.ro dar vad ca ai folosit acelasi design ca si la ajj.ro
 2. Din păcate chit că ți-ai dori ajutor pe această platformă lumea nu prea a mai folosit-o de ani buni și s-a uitat cam tot ce a fost. Recomandarea mea personală este să îți iei o platformă 4.x cu o versiune care te mulțumește.
 3. Task Manager -> Startup si dezactivati aplicatile care nu aveti nevoie. Daca nu functioneaza dai un reinstall la Windows.
 4. Start bar face totul tbh, sunetele noi adăugate sunt mișto dar în opinia mea mi se pare inutilă ideea cu un nou OS pentru că pur și simplu pot adăuga update-ul pe Windows 10 și să îi facă un total redesign.
 5. - asta ar trebui sa fie scoasa, nu cred ca ii pasa cuiva. - avataru e prea mare idk - spatiu irosit aiurea (ma refer la alea albastre) in rest arata ok, modern. lumea ego-uri mari, nu ii ascultati, pur si simplu ignorati.
 6. poate vezi cum faci si la guest. in restul totul e ok ai putea lucra astea spre exemplu si sa refaci putin design-ul aici
 7. daca aici faci un hover, ar arata super.
 8. <span style="color: #CCFF00; background-image: url(https://i.imgur.com/ovqYexl.gif); font-weight: bold;"></span> Trebuia doar sa adaugi font-weight si mergea.
 9. Incearca sa apesi pe butonu "Source" si sa il adaugi asa.
 10. Ce legătură are această postare cu topicul categoriei lol
 11. - aici poti pune aceasi culoare ca la body.
 12. asta ai putea sa o scoti si sa pui warns, nu prea mai are relevanta asta. In rest big up, arata frumos totul.
 13. Ce-i drept este un plus fata de tema veche, asta parca atrage mai mult la ochi dar footerul ala nu stiu cum i-ai dat de cap. Mai multe nu prea as avea ce sa zic, ti-a explicat Julian totul mai pe scurt.
 14. Și vă mai întrebați unii de ce nu vă cresc comunitățiile, nimeni nu mai vrea epoca de aur a româniei din 2009-2010 când se juca CS 1.6 la internet coffee. Recomandarea mea este să încerci să evoluezi și să gândești de viitor nu de trecut.
 15. Arătă decent dar părerea mea este să îți faci o schiță pe Adobe XD sau Figma (depinde ce îți pare ție ușor) și să te inspiri din dribbble sau orice alt site de portfolio.
 16. ar trebui sa te ajute. folosesc asta si nu am intampinat nicio problema
 17. Și ce părere ai vrea? Pentru că nu văd nimic în afară de 3 topicuri.
 18. unele elemente din tema nu sunt updatate la versiunea curenta, ar trebui sa cauti in tema default (celor de la ips) si sa cauti codurile ca sa le modifici cu cele din tema curenta. ^ poate asta ar ajuta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.