Jump to content

Cristian47

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cristian47

 1. Bunã seara! Am o problemã urgentã. Am instalat windows 10, si ma aflu la partea de configurare, instalate fisiere. Dupa ce se instaleaza spune ca este nevoie de restart.

  Dupa ce isi da restart ma da de la capat la installer. 

  Astept sfaturile voastre. E urgent!

 2. 19 minutes ago, Artick said:

  Index de pe net. Din start mi-am pierdut interesul.

  Tema la fel, nu mai sunt la curent cu temele ipb 3 de pe net, dar elemente din tema asta le-am avut prin 2016 pe forumuri.
  În logo-ul tău scrie "comunity", dovadă de neseriozitate și neștiință. 
  Iconițele alea de la grade dau urât, dar ar fi printre ultimele probleme.
  La fiecare categorie aproape ai pus câte o imagine de la care îmi vine să-mi scot ochii, nu mai zic de link-urile gametracker de la servere.

  Ar cam trebui refăcut din temelii proiectul, nu știu dacă ai mai avut vreun forum până acum.

  Părerile mele la prima vedere, spor. Sper să înțelegi ce am vrut să-ți transmit și să nu te ofensezi, n-am avut rea intenție. Totuși, ai licență, nu ca mine 😛

  Nu cred că aș fi putut auzi penibilități mai mari ca cele spuse de tine 🤣

 3. 1 hour ago, -coLd- said:

  pai dragul meu , daca cumperi o licenta trebuie sa sti ca trebuie sa fi pe ipb 4 . :) 

  nu e de ajuns pe o comunitate sa vezi doar servere multe si goale . pana la urma ai venit aici sa ceri o parere , nu te-am  jignit cu nimic :)

  Nici măcar acum nu ai înțeles ce vreau să zic. Nu vor fi goale, având în vedere că lunar voi investi 30-40 euro doar pentru promovări 🙃

 4. 13 hours ago, -coLd- said:

  cum iti asiguri membrii ca nu se inchide comunitatea peste noapte ? - Licenta este un lucru foarte important . cumpara o licenta . (faceti si voi un update la 4.4 ) 

  serverele alea arata ca un curcubeu , ori va axati pe o culoare , ori nu le mai puneti . 

  bannerele alea parearea mea nu-si au rostul , fac pagina mai urata . 

  in rest nu am ce sa zic  , Bafta cu proiectul  . 

  Să-și deschidă alții comunitate cu ips 4.4, eu prefer classic-ul. Eu nu oblig pe nimeni să stea pe comunitatea mea, eu zic că e de ajuns să vadă numărul de servere mari, trebuia să fii mai atent la descriere. Am spus clar care sunt planurile mele. Voi achiziționa o licență.

  10 hours ago, CSociety said:

  O sa iti zic din start ca nu imi place, foarte multe servere aiurea acolo, fara playeri si inactivitate, nu inteleg ce cauta logo-ul de la valve si steam in footer.. tema imi place, chiar daca e luata de pe net, e pe stilul meu.. Ceea ce nu imi place este aranjamentul. Succes cu comunitatea dar fara o licenta nu vad succes prea curand!

  Se vede că nu ai citit descrierea. Serverele nu sunt gata, tu ai juca pe o comunitate cu un singur server și ăla nici măcar full? Vor fi 20 de servere, playerii vor avea putere de alegere. Logo-ul de la valve inspiră classic-ul și faptul că această comunitate se bazează pe serverele de CS.

 5. 35 minutes ago, sharosky said:

  În aceea proporție numa 1 lună stau pe internet că în rest o să le apară acel mesaj drăguț în care webhost-ul este suspendat. Chiar vrei să te iei după ei? Nu cred. Ceva frumos și lucrat aduce păreri decente și laude.

  Mă rog, au spus băieții de sus toate părerile, nu cred că mai este nevoie să o fac eu.

  Pentru cei care nu investesc :)

 6. 22 minutes ago, Daniel H. said:

  Verifica placa de retea a laptop ului. Du-te la Settings -> Network & Internet -> Change adapter options -> dublu click pe Ethernet si vezi ca la speed iti da o valoare. Daca iti apare 100 inseamna ca atat iti duce placa de retea sau de atat iti este abonamentul. Daca iti apare 300 atunci suna la rds.

   

  Da, aparent apare 100. Și mă gândesc să iau FiberLink1000, care cică duce maxim 1000 mbps pe un i7, oare pe al meu GTX 980M, i5, cât o duce? O prinde măcar 600?

 7. 21 minutes ago, Daniel H. said:

  Forumul nu are nimic special, parerea mea. TS si server de Discord ? meh

  Categoriile la servere ocupa extrem de mult spatiu

  Index ul l am mai vazut undeva dar nu mi aduc aminte iar videoclipul ala e extrem de pixelat. Si vezi ca la acele snip uri cand tii hover ul pe ele iti apare un X

  GL!

  Nici nu am de gând să fac un forum special, scopul este adoptarea mediului classic, degeaba îți deschizi comunitate cu o platformă IPS și o încarci prea mult cu lucruri inutile, după părerea mea tot IPB va reprezenta gaming-ul românesc, așa cum era înainte.

  La index mă gândesc dacă să fac niște schimbări.

  1 minute ago, Cosmin Popoici said:

  index luat de pe net - nu am ce parere sa-mi dau. 

  tema de pe net - nu am ce parere sa-mi dau. 

  Incearca sa faci ceva nou, adu ceva nou daca vii cu teme de pe net nu prea faci nimic.

  În proporție de 90% dintre comunitățile din România vin cu teme luate de pe internet, nimeni nu stă să facă o temă de la 0, e de muncă. În mare parte contează serverele (părerea mea).

 8. On 5/9/2020 at 4:52 PM, Artanis said:

  Salutari. Despre ce router vorbim aici?

  Chiar si prin fibra optica, tu ai viteze de 100 MB se pare, pentru ca atat duce. De cat e viteza abonamentului tau?

  De asemeni, viteza reala de download o imparti la 8 (100 : 8 = 12.5 MB/sec), mai scazi o interferenta radio cu alte electrocasnice, mai un cablu de slaba calitate, ajungi la 10 MB, Ceea ce e ok

  Salut, vorbim despre un FiberLink300 de la RDS-RCS; în contract mi se spune 300 mbps, minim 150, iar speedtest-ul de multe ori nici la 90 nu ajunge. 

 9. Bună seara dragi utilizatori! Astăzi vreau să aduc in discuție câtveva detalii despre comunitatea mea de gaming care încă se află în lucru (va fi terminată peste o săptămână însă forumul și index-ul sunt gata). 

  Comunitatea Thunders România dispune de un forum bazat pe platforma IPB 3.4.9, cu o temă reflectată pe culoarea roșu închis. Voi clarfica din start un lucru: Tema nu este unică! Tema a fost preluată de pe internet și aduse câteva modificări de design care ajută la schimbarea unei perspective din anumtie puncte de vedere. Scopul acestei comnități este de a aduce la un loc cât mai mulți jucători pașionați de gaming.

  Index-ul este unul simplist, pe fundal adăugat un video cu un jucător de CS:GO acompaniat de o melodie modernă, pe partea laterală stângă adăugate 2 butoane de redirecționare tip „FORUM” și ”DISCORD”.

  Mai mult detalii despre comunitate, aș putea spune că am achiziționat un număr de 12 servere în prezent, avem în plan ca pe data de 3 iunie să le mărim la 20 de servere (5 servere CS 1.6, 5 servere CS:GO, 5 servere SA:MP, 1 server Metin2, 1 server Minecraft și 1 server TeamSpeak3) dispunând lunar pe lângă suma de plată pentru hosturi si de 30-40 euro pentru promovări (lunar).

  Acestea fiind spuse, vă invit să aruncați un ochi la designul actual:

  INDEX: www.thunders.ro 

  FORUM: www.thunders.ro/forum

  Vă mulțumesc!

 10. Bună ziua stimați utilizatori. De câteva luni aș putea spune, stau pe gânduri în legătura cu conexiunea mea la internet. Pentru început, vreau să vă spun că am un router vechi de vreo câțiva ani (3 sau 4 ani). Am conectat cablul cu fibră optică iar rezultatele testului „Speedtest by Ookla” sunt următoarele: 

  Ping ms: 3 / Download mbps: 91.11 / Upload mbps: 94.67

  Cel puțin eu cred că sunt valori destul de mici. Recent, al meu vecin și-a achiziționat un laptop i7, GTX 1660 și are router de la Orange și atunci când a băgat cablul cu fibră optică și a efectuat un speedtest by Ookla, ajungea lejer la aproape 1 GB (valori de 900+).

  Eu dețin un HP pavilion, i5, GTX 980M. Credeți că aș putea prinde și mai mult de 94 mbps? Dacă da, ce aș putea să fac?

  Mulțumesc! O zi bună!

   

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.